Vești

Viceprimarul Portik și șeful Poliției Locale în inspecție peste dezastrul cosmetizat

Într-un remake după Misiune Imposibilă, viceprimarul Vilmos Portik a scris pe Facebook că se află în inspecție pe stradă să vadă și dacă pubelele sunt golite regulamentar, datorie a polițiștilor locali. Să verifice, nu să le golească. Venit cu informații proaspete din Ungaria, dar încă nepuse pe tapet, locul doi în administrația locală nu știe că majoritatea mașinilor sunt stricate, nici că există o singură patrulă dimineața și una la prânz, cu toate că Poliția Locală are peste 130 de angajați. Vom reveni asupra dezastrului cosmetizat, dar acum lăsam mesajul viceprimarului, care a fost însoțit pe traseu de Dacian Matiș șeful polițiștilor locali.

Citeste si
”Împreună cu patrulele de poliție locală din centrul orașului am stabilit o listă de priorități cu privire la ce să verificăm zilnic în piața principală. Nu doar că vrem să acordăm o atenție suplimentară siguranței pietonilor, dar în pregătirea sărbătorilor, vrem să împiedicăm siguranța acestora să pună în pericol o pantă alunecoasă, un trotuar spart.
Vor continua să verifice mașinile parcate în locul interzis, starea stâlpilor de curent și dacă pubelele sunt golite regulamentar. Orice tulburare constatată va fi raportată imediat autorităților responsabile. Voi raporta experiența mea mai târziu.
Întrebările și sugestiile voastre despre acest lucru pot fi scrise în comentarii și vom răspunde cât mai mult posibil”.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button