Vești

Un tânăr sportiv s-a accidentat grav după ce parașutele s-au încurcat

Un tânăr sportiv a căzut în gol după un salt din avion, moment în care parașutele sale s-au încurcat, iar acum se află în comă la Spitalul Județean de Urgență Mureș.

Citeste si

„Astăzi, 24 mai 2022, în jurul orei 12.00, un elev parașutist al Aeroclubului Teritorial ‘E. Carafoli’ Mureș, aflat la al 17-lea salt în cadrul cursului de obținere a licenței, a suferit un accident ca urmare a deschiderii defectuoase a parașutei principale, luând contact dur cu solul, parașuta principală şi cea de rezervă fiind încurcate şi deschise parțial.

Au fost luate imediat măsurile necesare conform procedurilor standard, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de către personalul solicitat prin Serviciul de Urgență 112. Au fost informate toate autorităţile competente în astfel de situații, iar inspectori ai Autorităţii de Investigaţie şi Analiză pentru Siguranța Aviaţiei Civile (AIAS) urmează să investigheze cauzele care au dus la acest accident. Conducerea Aeroclubului României a dispus oprirea activității de parașutism în toate aerocluburile teritoriale, până la stabilirea cauzelor accidentului”, a precizat Aeroclubul României.

Notă: Captura este dintr-un film postat pe internet în timp ce tânărul se prăbușește.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button