PăreriVești

Un primar idiot

Când auzi că un primar vrea să interzică unui gazetar să mai scrie despre el, te gândești că edilul a fost scăpat de multe ori în cap când era mic. Și nu o cere pe pagina de Facebook, ci solicită instanței ordonanță preșidențială ca un trust să nu mai publice nimic despre el, cu indicarea unui jurnalist care ar trebui să-și retragă un articol de opinie. Nu e vorba de Zoli al nostru din Târgu Mureș, ci de Daniel Băluță, un pesedist imbecil din sectorul 4, care vrea să suprime libertatea de exprimare cu ajutorul judecătorilor.

Citeste si

Băluță a mai încercat schema asta cu DIICOT, unde a reclamat gazetarii ce l-au afectat moral prin articolele lor. Doar că procurorii au clasat dosarul. Nenea primarul nu se lasă și se judecă. Acum a deschis un nou proces. Sigur, judecătorii îl vor mângâia pe chelia cretină și-l vor trimite acasă să-și facă lecțiile despre democrație și libertatea presei.

Soluția pentru acești neghiobi din administrația locală este să le faci plângere la rândul tău și să-i obligi să plătească pentru timpul pierdut. Un gazetar n-are vreme de mizerii din astea, în care este anchetat de procurori și plimbat prin instanțe pentru fapte care nu există doar pentru că orgoliul unui individ a fost șifonat de presă. Sigur, dacă la vârful PSD ar fi capete luminate, un astfel de personaj ar fi fost pus să-și vadă de treaba pentru care a fost ales sau să fie dat afară din organizație. Nu e cazul. Partidul se luptă de mulți ani cu presa pe care n-a reușit să o cumpere, pentru că nu suportă critica și nici dezvăluirile care au trimis destui membri la pușcărie. De aceea, varianta acționării în judecată e la îndemână. Dacă îi lași în pace pe alde Băluță, nu te lasă ei să trăiești.

PS Încă mă mir cum idioți ca Băluță ajung primari. Cineva îi votează. Și cine se aseamănă…

Las și definiția din dex, în caz că edilul din București are vreun gând să se judece cu mine. Chiar dacă știu că e greu pentru el să priceapă, dar măcar avocații lui vor putea face asta.

IDIÓT, -OÁTĂ, idioți, -oate, adj.s. m. și f. 1. Adj.s. m. și f. (Persoană) care suferă de idioție; tâmpit, cretin, imbecil. 2. Adj. (Despre manifestări ale oamenilor) Care manifestă, care denotă nerozie, stupiditate etc. [Pr.-di-ot] – Din fr. idiot.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button