Prim-planVocea orașului

Șeful Aquaserv a folosit angajații și utilajele firmei la casa familiei

Un cetățean a semnalat o problemă pe Grupul Ești din Târgu Mureș dacă…, iar Ceasul Cetății a verificat reclamația adresată către oficialități. Mai exact, Építkezés Attila a sesizat autoritățile că au loc demolări fără autorizație de către firma Aquaserv Târgu Mureș, companie a municipalității. Din datele de la Cartea Funciară și declarația de avere, am descoperit că locuința unde au fost efectuate demolări îi aparține directorului general Aquaserv, Sorin Lazăr.

Pe scurt, șeful companiei a folosit angajații și utiliajele pentru a-și demola un garaj din prefabricate care-l deranja. Am solicitat și-un punct de vedere Primăriei Municipiului Târgu Mureș, care a reacționat la postare prin vocea lui Mark Christian Hermann, consilierul personal al primarului. Acesta din urmă a spus că verifică informația și că se vor lua măsurile cuvenite. Chiar și viceprimarul Alexandru Gyorgy s-a interesat de problemă. Acum așteptăm răspunsul oficial legat de o posibilă autorizație, iar în caz contrar măsurile promise.

Update: „Nu este casa mea, ci a soacrei mele, iar toate lucrările au fost efectuate printr-o comandă fermă către o firmă, prin închiriere de utilaje și muncitori. Totul este legal”, ne-a declarat Sorin Lazăr.

Viceprimarul György: Nu există nicio autorizație

Operativ, viceprimarul Alexandru György a răspuns solicitării Ceasul Cetății, iar mesajul integral poate fi citit în captura foto. Pe scurt, cercetările de până acum n-au descoperit nicio autorizație. Mai există un detaliu important: nu este casa soacrei directorului Lazăr, așa cum susținea șeful Aquaserv, ci a sa și a soției.

Cităm în continuare reclamația târgmureșanului.

Scrisoare deschisa catre Primaria Targu Mures, ISC si Politia Locala :

Domnilor conducatori : Primar Soos Zoltan, Consilieri personali Mark Hermann, Ionela Ciotlaus , Viceprimari Portik Vilmos, Gyorgy Alexandru, Consilieri Locali Radu Balas , Pappai Zsolt , Frunda Csenge, Szabo Peter, Sarlea Horea, Papuc Sergiu etc!

A plecat gasca veche si ati promis ca incet ,incet vechiile ilegale obiceiuri vor disparea. Au trecut cateva luni bune si cancerul nu s-a vindecat !
Sa va explic , ca un simplu si umil cetatean de ce noi platim atat de scump apa potabila si de ce nu avem retele de distributie ale apei potabile modernizate:

Simplu: pentru ca de ani de zile conducerea Aquaserv unde Dumnezeu este Sorin Lazar care pe vremea cand era Dumnezeul Finantelor a fost trimis în judecată de către DNA sub acuzaţia de luare de mită si alti directori printre care Raluca Maior (sotia lui Claudiu Maior) si restul, dirijeaza angajatii si resursele companiei dupa bunul plac si anume: isi cumpara masini de serviciu scumpe pe care le folosesc zilnic doar in interes personal, telefoane , excursii, isi construiesc case folosind mana de lucru de la companie in timpul programului , folosind utilajele companiei, etc .

Ieri 30.03.2021 la ora 13 pe strada Navodari , colt cu strada Tudor Vladimirescu, langa piata Dacia, vis-à-vis de magazinul de paine Timko , cativa muncitori de la Compania Aquaserv cu doua excavatoare si o basculanta ale companiei , cu numerele de inmatriculare SAC , efectuau in timpul programului de lucru lucrari de demolare ale anexelor din curte si de nivelare a terenului.

Pai domnilor directori cum e posibil ca in 2021 sa faceti asemenea ilegalitati care in mod normal ar trebui pedepsite cu INCHISOARE? Alo domnilor de la ISC, Politia Locala si Primaria Targu Mures ?! Pe langa faptul ca nu exista autorizatie de construire (necesara si pentru demolarea anexelor in cazul in care nu stiati ) si nici macar un panou afisat cu lucrarile care se efectueaza ? Miscam si noi ceva sau inca se impart spagile intre voi? Niste plangeri,niste amenzi,niste demisii? Sau inchidem ochii ca gasca veche si mergem mai departe ????

Au ramas metehnele de securisti si la fel fac si copiii lor, au impresia ca isi pot construi case si imperii pe munca angajatiilor din subordine. Sper ca cei mentionati mai sus sa aplice legea fara retinere si sa nu fie vina aruncata asupra muncitorilor care cu siguranta sunt niste simpli executanti pentru ca fiecare utilaj din aceasta companie are sistem de monitorizare prin GPS si nimic nu se intampla fara acordul conducerii!

Astea sunt adevaratele probleme ale ROMANIEI ! De asta nu ne facem bine si copiii nostri nu vor avea viitor in tara asta !

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button