Prim-planVești

Rusia este zombificată 60% de propagandă, susține un rus

Trebuie să așteptăm să moară generația URSS

Vitya Mukhomor, un rus de 36 de ani, a făcut o scurtă analiză legată de felul în care privește populația Rusiei războiul din Ucraina. Una extrem de exactă care ne arată de ce Vladimir Putin este la putere și riscul ca el să fie decapitat de furia mulțimii este unul nul. 

Citeste si

”Sunt din Rusia, am 36 de ani, și vreau vă explic cum stau lucrurile în opinia mea. 20% dintre oamenii de aici știu și înțeleg ce se întâmplă, iar aceștia sunt tinerii și publicul liberal, alți 20% înțeleg același lucru, dar îl plac pe Putin. Aceștia resping liberalii și valorile occidentale, apoi cred că Rusia este un imperiu și că această țară ar trebui să fie condusă doar de Putin, pentru că se presupune că este un lider puternic și un strateg strălucit.

Chiar și acești oameni sunt mai deștepți decât ceilalți 60% care nu recunosc niciun mijloc de comunicare în afară de televizor, iar televiziunea din Rusia este poate cea mai puternică propagandă din lume. Mai rău e doar în Coreea de Nord, unde oamenii cred că ei câștigă toate olimpiadele și așa mai departe. Oamenii care trăiesc ca într-un basm și nu înțeleg ce se întâmplă cu adevărat reprezintăi 60%. Ei trăiesc în sate și orașe mici, de multe ori nu există nici măcar internet, iar dacă există, atunci pentru ei există doar minciuni și intrigi ale Occidentului, iar adevărul pe care au este doar cel de la televizor. Spre exemplu, eu sunt din Moscova, iar părinții mei locuiesc la sat. Nici măcar eu nu pot să le demonstrez unde este adevărul și unde este minciuna.

Revenind la o revoltă populară. Să mergi la mitinguri împotriva lui Putin astăzi înseamnă că poți muri din cauza bastoanelor miliției.. În cel mai bun caz vei face 15 ani de închisoare, pentru că ai participat la o acțiune necoordonată, iar la televizor se va arăta că la acțiune au fost doar câteva mii de oameni, chiar dacă în realitate au fost sute de mii, iar aceștia sunt toți alcoolici și dependenți de droguri, care au fost prinși de americani, potrivit propagandei.

Singurul lucru care ne bucură este că va crește o generație care nu s-a uitat niciodată la televizor, iar elevii, studenții și tinerii în general înțeleg totul și nu sunt pregătiți să suporte așa ceva. Trebuie să așteptăm să moară generația URSS, care astăzi este zombificată de propagandă.

Pace și bine tuturor! Ucraineni, vă iubesc, sunteți frații mei! Mult noroc și să vă fie bine!”, a mai transmis tânărul rus.

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Back to top button