Păreri

Ranchiuna homosexualilor

Mai ții minte când profesorul tau ajuns acum nume de școală te-a înjurat în urmă cu 50 de ani? Poate și mai mult. Contează doar dacă erai homosexual și poți solicita schimbarea numelui școlii pe acest motiv. Zici că ai fost persecutat. Cine mai poate verifica după decenii? Nu e o glumă. Ranchiuna homosexualilor durează și secole.

Citeste si

Doar că acum nu este vorba de un director de școală, ci de Telescopul NASA, care a fost botezat în 2002 după un fost șef al instituției: James Webb, plecat la cele veșnice în 1992. Ei bine, există acum o anchetă că, în perioada sa de activitate, Webb ar fi persecutat homosexualii. S-a făcut o petiție, iar treaba e ca și rezolvată. Să-i discriminam pe heterosexuali pentru că-s slabi și uită o groază de chestii, în loc să țină dușmănia până pământul va deveni obiect de studiu pentru extratereștri, fiind istoria unui eșec.

Pe baza acestor ciudățenii legate de corectitudinea politică, mâine-poimâine ne putem trezi cu autori interziși (stați că s-a și întâmplat), cu denumiri de străzi schimbate (idem ca-n prima paranteză), cu condamnări că privim anumite filme și avem inspirația greșită să pomenim niște personaje. Chichița de corectitudine politică este doar în avantajul celor slabi, care nu pot trece peste și care vor miza pe trend pentru a ne judeca până la sfârșitul lumii. Și suntem de vină că am ajuns aici cu prea mare toleranță. Nu față de gay sau altceva, ci față de prostie.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button