Vești

Proiect cu semnul întrebării pentru o nouă creșă în strada Milcovului

Proiectul privind dezmembrarea imobilului situat pe str. Milcovului, nr. 1-5 din Târgu Mureş și transformarea locului într-o creșă a trecut de votul consilierilor locali la ultima ședință.

Citeste si

Potrivit municipalității, ”urmând procedurile legale, pe terenul cu o suprafață de 5888 mp se va construi o creșă cu o capacitate maximă de locuri 10 -11 grupe de copii prin programul național de construcție creșe demarat de Ministerul Dezvoltării.

Demersurile în vederea construirii de noi creșe au fost inițiate de primarul Soós Zoltán la sfârșitul lunii iunie, în cadrul unei întâlniri de lucru cu ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, domnul Cseke Attila.

Municipalitatea are în procedură de lucru și creșa de pe strada Apaductului, proiect pe fonduri europene în valoare de aproximativ 11 milioane de lei”.

Notă: În comunicatul publicitar legat de proiect nu sunt menționate sumele privind demolarea, proiectarea și construirea, nici un orizont de așteptare privind deschiderea creșei, numărul de angajați și cine le va plăti salariile, care se ridică la o cifră necunoscută.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button