DezvăluiriPrim-plan

Descindere la primărie. Procurorii DNA i-au ridicat calculatorul lui Soós

Ieri, în jurul orei 12.00, câțiva specialiști DNA au descins la Primăria Târgu Mureș pentru a ridica unitatea pe care lucra Erika Soós, fost secretar al municipalității și director de personal, iar acum consilier superior (n.r. poziție pentru care a dat concurs). Calculatorul nu este un obiect personal al angajatului, iar procurorul a trebuit să discute cu reprezentantul municipalității, respectiv viceprimarul Villmos Portik, pentru că lipsea în acel moment primarul, potrivit surselor noastre. A mai fost ridicată o unitate de la salarizare.

Citeste si

Investigația DNA ar avea legătură aparent cu angajările politice, după apariția anchetei Recorder, unde doi consilieri au fost înregistrați în timp ce discutau despre angajarea unui membru PSD la Direcția Asistență Socială. Lucru care s-a și întâmplat, iar pesedistul Dragoș Bardoși a demisionat după articol. La fel și doi consilieri ai primarului. În înregistrare mai sunt doi angajați: Andreia Moraru (șefa DAS) și Erika Soós. Doamnele au rămas în instituție, dar DNA cercetează mai departe dosarul, pentru că există mai multe plângeri pe masa procurorilor.

Povestea este însă mai lungă și are într-adevăr legătură cu angajările, dar nu doar cu cele din 2020 până în prezent, Vom reveni cu detalii.

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Back to top button