back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,97
USD
4,57
GBP
5,81
14.8 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,97
USD
4,57
GBP
5,81
14.8 C
Târgu Mureș
AnalizăPRIMARII MEI (3). Cristi Vântu, pita lui Dumnezeu și munții imposibil de...

PRIMARII MEI (3). Cristi Vântu, pita lui Dumnezeu și munții imposibil de urcat

Data:

Timp de opt zile voi creiona portretul și șansele fiecărui candidat anunțat pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș. Este o analiză dură, pentru că nu sunt fan diplomație și nu are sens să menajez pe cineva, când vorbim de soarta orașului pentru următorii patru ani. După Radu Bălaș (POL) și independentul Cosmin Pop, azi a venit rândul lui Cristian Vântu, de la AUR, coordonatorul Caravanei Medicale.

Cristian Vântu este un tip bonom, un doctor de pus la rană, un prieten pe care te poți baza 24/24, un om sufletist și un orator excelent. Aleargă în cursă pentru AUR (Alianța pentru Unirea Românilor), iar din toamna anului trecut coordonează Caravana Medicală, o inițiativă excelentă ce n-ar fi trebuit să existe, dacă statul român ar fi condus de persoane competente și responsabile. Nu avem acest noroc. Revenind, între timp, Cristi este arbitru la concursurile pentru câini.

Sunt convins că Vîntu s-ar sacrifica pentru binele orașului. La modul suprem: să fie tras pe roată, răstignit și să fie rupt în bucăți pentru a hrăni cu bine Târgu Mureș. Cu trupul său. Șansele sale sunt însă tot mici, iar aici sunt generos. Sunt invizibile de-a dreptul, dar e un om bun, de care nu mă îndoiesc. Munții pe care îi are de urcat spre votul majorității reprezintă piscuri de neatins. Nu acum, unde el este prea prins să salveze lumea și nu pe el. Fotografia este un selfie pe fugă, pentru că de prins omenește la o cafea e greu. Mereu e cu munca, deseori nerăsplătită, pentru că nu banii sunt scopul său, ci binele comun.

Notă permanentă: Sunt convins că mulți se vor supăra pe analiza mea, dar vă rog să o recitiți pe 10 iunie când voturile vor fi numărate. Și veți vedea cât am greșit. Dacă am greșit sau am avut dreptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

VIDEO. Vântu: Târgu Mureș seamănă cu rasa Puli

Într-o emisiune de la M9 tv, Cristian Vântu, candidatul...

Emisiune M9 tv despre prestația candidaților

Prima săptămână s-a dus, iar acum este momentul să...

VIDEO. Peste 300.000 de credincioși la Șumuleu Ciuc

Primarul din Miercurea Ciuc, Korodi Attlia, a afirmat că...

Cine e pe primul loc pe buletinul de vot

Vineri dimineață au fost extrase numele candidaților la Primăria...