Păreri

Presa handicapată mintal de la bani

Din momentul zero al pandemiei, în decembrie 2019, am urmărit presa și declarațiile oficialilor de pe glob, de la OMS la președintele SUA, de la Cercel la Arafat și Iohannis. Apoi am citit declarațiile și articolele științifice ale celor implicați în salvarea planetei prin sistemul guvernamental până la specialiștii sceptici. Doi ani de psihoză se împlinesc curând, în care populația planetei a fost bombardată cu afirmații contradictorii, dar majoritatea axate pe nenorocire și cazuri tragice. Le știți. Nu repet.

Citeste si

A ajuns omul să spele cu spirt bananele de la alimentară de frica unui virus care a ucis cinci milioane de persoane în doi ani, dacă e să-i credem pe cei care numără și stabilesc cauzele. Cert este că-n fiecare an mor peste 50 de milioane de persoane fără legătură cu pandemia. Doar că reflectorul a fost mutat acum spre virusul-vedetă cu ajutorul presei, care primit bani grei să pună accent pe el. De ce? E simplu. Pentru că Big Pharma vinde acum ceea ce nu are: iluzia că un vaccin ne scapă de pandemie. Și aici apare cuvântul cheie: imunizare. Nu contează că producătorii au înlocuit pe prospect cuvântul imunizare cu protecție. Nu contează nici că toți specialiștii independenți sau guvernamentali zic că vaccinul nu e sigur 100%. Nu contează că oamenii mor de la vaccin înainte să fie atacați de virus. Nu contează că milioane de oameni au reacții adverse de la ser. Contează însă banii pe care presa îi primește pentru a promova iluzia imunizării. E cumva tragic și comic când auzi expresia imunizarea de turmă, una care n-a fost niciodată realizată, ci e doar teorie. De ce este amuzant? Pentru că CEO de la Pfizer este un veterinar. Și deja vezi oile pe care el vrea să le trateze cu forța, ajutat fiind de guverne docile, ce adulmecă doar banii, nu interesul public și sănătatea populației. Altfel, nu aveam mai mulți morți într-un an în care jumătate din populația planetei este vaccinată complet, față de anul trecut, când pacienții au fost tratați cu medicamentele existente.

Bănuiesc că mulți dintre cititorii mei urmăresc presa națională, cumpărată cu 40 de milioane de euro pentru a promova vaccinarea. Eu citesc zilnic mii de știri și nu doar de la noi, ci din întreaga lume. Nu am văzut nicăieri un reportaj al presei așa-zis mainstrem în care subiectul să fie cei morți de la vaccin sau care au murit vaccinați cu două-trei doze și NU aveau comorbidități. Și sunt mii și mii de cazuri. Da, sunt articole și filme despre aceste tragedii nepuse pe tapet de marea presă, dar doar pe mici site-uri sau pagini de facebook. Unele care nu contează, iar toate sunt considerate conspiraționiste, chiar dacă prezintă realitatea dură. Datoria presei este de a spune adevărul, nu jumătăți de adevăr. Și nu, datoria presei nu se oprește când intervine banul, pentru a prezenta informații false cum este minciuna cu imunizarea doar prin vaccin. Imunizarea este realizată natural, dacă scapi, evident. Și asta o spun 16 studii științifice, nu un gazetar care execută ordinele patronatului și însăilează articolașe de propagandă.

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Back to top button