Vești

Premierul Cîțu: fără mască pe plajă, dar cu distanțare

Aflat la Constanța, Florin Cîțu a declarat că de la 1 iunie pe plajă nu va mai fi obligatorie masca, dar se va păstra distanța între șezlonguri. Momentan sunt doar propuneri.

Citeste si

Principalele declarații ale premierului

  • Vreau să arătăm că putem să redeschidem în această vară sezonul estival și în siguranță. După discuția pe care am avut-o azi cu reprezentanții industriei am încredere că așa va fi. Au venit multe soluții inovative.
  • Avem susținerea industriei pentru campania de vaccinare Am înțeles cu toții că vom avea un sezon de succes în această vară în România. Trebuie să lucrăm împreună. Am vorbit de propunerile pe care le-am făcut Comitetului interministerial de mâine, unele vizează direct industria turismului, una dintre ele, să putem fi pe litoral, pe plajă fără mască, să fim la restaurant ci capacitate maximă în anumite condiții, în hotel la fel.
  • Din partea industriei am primit propuneri și soluții foarte bune, pe care le vom pune mâine în discuție. Promisiunea mea este că vom avea aceste soluții la timp aprobate ca să putem începe de la 1 iunie o primă etapă de relaxare, a doua etapă de la 1 august. Toată lumea a înțeles că nu putem să redeschidem total de la 1 iunie.
    Întreaga declarație aici.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button