Vești

Operation Sabre, 10 ani de acțiuni caritabile

Cu recunoștință, prefectul Mara Togănel a mulțumit unei organizații caritabile pentru acțiunile din ultimul deceniu de activitate. Mesajul integral al prefectului de Mureș.
”În ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, am celebrat zece ani de activitate caritabilă a organizației Operation Sabre în Transilvania. Din 2012 și până astăzi, echipa Sabre a transformat donațiile adunate în micul orășel Shropshire din Marea Britanie în autospeciale de stingere a incendiilor, ambulanțe, autoutilitare și autoturisme care au ajuns la unitățile administrativ-teritoriale din județul Mureș.
Operation Sabre a donat echipamente, ajutoare umanitare pentru refugiații din Ucraina, aparatură de prevenire a incendiilor și a organizat traininguri și cursuri în Mureș. “Inima noastră este tot timpul în județul Mureș” au spus reprezentanții Operation Sabre, parteneriatul bazat pe prietenie și încredere între Sabre, ISU Mureș și primării urmând să meargă mai departe și în următorii ani.
Le mulțumesc, în numele mureșenilor, pentru binele adus în mijlocul comunității noastre.
Felicitări echipei Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș și primarilor din județ pentru susținerea și promovarea parteneriatului cu Operation Sabre, totul în beneficiul mureșenilor”.

Citeste si

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button