back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,97
USD
4,57
GBP
5,81
22.8 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,97
USD
4,57
GBP
5,81
22.8 C
Târgu Mureș
VeștiO nuntă ca-n filmele de groază, dacă urmărim online babele frustrate

O nuntă ca-n filmele de groază, dacă urmărim online babele frustrate

Data:

Am în listă și urmăresc oameni care dau rateuri de logică și de bun simț. Am în listă oameni care nu-mi plac de nicio culoare, dar au momentele lor. Dacă oricare dintre cei enumerați postează o imagine de la nunta lor, eu dau inimioară sau măcar un like. Pentru dragoste, pentru bucuria lor de a se găsi și cumva pentru a fi alături la un moment fericit din viața lor. Sunt puține.

Dacă se însoară Dragnea, iar mie-mi place ca sarea în ochi, nu-i voi da inimioară, că nu-i în lista mea, dar nici nu voi scrie ceva de rău. A măcelări un tânăr cuplu doar pentru că nu vă plac personajele, nu cred că e vreun motiv de mândrie și inteligență peste medie. E doar comportament de babe frustrate (indiferent de sex), care stau la gard și bârfesc cât e ziua de lungă. Nu le ajută la nimic în afară de a mai rostogoli tone de răutate în colbul drumului.

PS Nu-s la nicio nuntă (n.r. a lui George Simion, desigur), pentru că nu-mi plac astfel de evenimente. Am scris aici doar pentru că-s mâhnit de răutatea gratuită revărsată în canalizarea online. Am rugămintea ca la comentarii să nu mă legați politic, pentru că înseamnă că n-ați citit tot și meritați block (dacă ați citit și n-ați priceput, știți deja ce înseamnă). De un an sunt decis cu cine votez: cu nimeni. Mai mult, la alegerile din 2020 n-am votat, fiind ocupat cu treabă la Târgu Mureș. Altfel, până acum doi ani, mi-am făcut datoria de cetățean măcar de-a anula buletinul de vot, dacă tot n-am pe cine susține.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

VIDEO. Vântu: Târgu Mureș seamănă cu rasa Puli

Într-o emisiune de la M9 tv, Cristian Vântu, candidatul...

Emisiune M9 tv despre prestația candidaților

Prima săptămână s-a dus, iar acum este momentul să...

VIDEO. Peste 300.000 de credincioși la Șumuleu Ciuc

Primarul din Miercurea Ciuc, Korodi Attlia, a afirmat că...

Cine e pe primul loc pe buletinul de vot

Vineri dimineață au fost extrase numele candidaților la Primăria...