PăreriVești

O nuntă ca-n filmele de groază, dacă urmărim online babele frustrate

Am în listă și urmăresc oameni care dau rateuri de logică și de bun simț. Am în listă oameni care nu-mi plac de nicio culoare, dar au momentele lor. Dacă oricare dintre cei enumerați postează o imagine de la nunta lor, eu dau inimioară sau măcar un like. Pentru dragoste, pentru bucuria lor de a se găsi și cumva pentru a fi alături la un moment fericit din viața lor. Sunt puține.

Citeste si

Dacă se însoară Dragnea, iar mie-mi place ca sarea în ochi, nu-i voi da inimioară, că nu-i în lista mea, dar nici nu voi scrie ceva de rău. A măcelări un tânăr cuplu doar pentru că nu vă plac personajele, nu cred că e vreun motiv de mândrie și inteligență peste medie. E doar comportament de babe frustrate (indiferent de sex), care stau la gard și bârfesc cât e ziua de lungă. Nu le ajută la nimic în afară de a mai rostogoli tone de răutate în colbul drumului.

PS Nu-s la nicio nuntă (n.r. a lui George Simion, desigur), pentru că nu-mi plac astfel de evenimente. Am scris aici doar pentru că-s mâhnit de răutatea gratuită revărsată în canalizarea online. Am rugămintea ca la comentarii să nu mă legați politic, pentru că înseamnă că n-ați citit tot și meritați block (dacă ați citit și n-ați priceput, știți deja ce înseamnă). De un an sunt decis cu cine votez: cu nimeni. Mai mult, la alegerile din 2020 n-am votat, fiind ocupat cu treabă la Târgu Mureș. Altfel, până acum doi ani, mi-am făcut datoria de cetățean măcar de-a anula buletinul de vot, dacă tot n-am pe cine susține.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button