back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
22.6 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
22.6 C
Târgu Mureș
spot_img
Prim-planO lună de tăcere

O lună de tăcere

Data:

Ziariștii sunt inculți este singura afirmație venită din partea autorităților la aproape o lună după deschiderea expoziției Marcel Iancu, unde 11 lucrări grafice reprezintă explicit actele sexuale. Unele artistice, susține Primăria Târgu Mureș, pentru care a plătit aproape 27.000 de euro să le vadă toată lumea, inclusiv minorii.

Prin MsNews, unde colaborez din cam aceeași perioadă, am încercat să obțin reacții de la mai multe instituții: Inspectoratul Județean de Poliție Mureș, DIrecția pentru Protecția Copilului și organizația Salvați Copiii. Nimic. Se lucrează de zor la întrebările adresate pe acest subiect legat de expunerea minorilor la pornografie. Și nu doar atât, pentru că primarul Zoltan Soos este implicat cel puțin imoral în acest scandal.

Detalii aici.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Tiberiu Lovin
Tiberiu Lovinhttp://ceasulcetatii.ro/
În 2007, Lovin s-a orientat către presa online, unde a dezvoltat blogul Reporter Virtual, transformat în site și la final în portal, după care l-a vândut unui grup de investitori. A fost primul site dedicat presei cu un succes constant și cu numeroși cititori, cu un vârf de aproape 100.000 de unici zilnic. În 2009 a renunțat la presa scrisă, iar de atunci a realizat mai multe site-uri de știri. Ultimul fiind Ceasul Cetății, după mutarea sa peste noapte din București la Târgu Mureș, în căutarea unei tihne imposibile în capitală. În paralel a înventat emisiunea La tablă, una de dezbateri ce are loc la cea mai importantă televiziune din oraș: M9 tv. Visul său rămâne să-și găsească răgazul de a scrie cărți.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...