back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
spot_img
VeștiNole a părăsit Australian Open, înfrânt de politicieni

Nole a părăsit Australian Open, înfrânt de politicieni

Data:

Astăzi Novak Djokovic va ajunge acasă, după o peripeție juridică de lungă durată cu autoritățile australiene, care nu l-au lăsat să joace la turneu pentru că nu este vaccinat.

“Aș dori să fac o scurtă declarație referitoare la decizia Curții de astăzi. Acum îmi voi face ceva timp să mă odihnesc și să mă recuperez, înainte de a face alte comentarii. Sunt extrem de dezamăgit de decizia Curții de a respinge cererea mea de revizuire judiciară a deciziei ministrului de a-mi anula viza, ceea ce înseamnă că nu pot rămâne în Australia și nu pot participa la Australian Open. Respect decizia Curții și voi coopera cu autoritățile competente în legătură cu plecarea mea din țară. Mă simt inconfortabil că în ultimele săptămâni s-a pus accentul asupra mea și sper că acum ne putem concentra cu toții asupra jocului și turneului pe care îl iubesc. Aș dori să le urez jucătorilor, oficialilor turneului, personalului, voluntarilor și fanilor toate cele mai bune pentru aces turneu. În cele din urmă, aș dori să mulțumesc familiei, prietenilor, echipei, suporterilor, fanilor și colegilor mei sârbi pentru sprijinul dumneavoastră continuu. Ați fost cu toții o mare sursă de putere pentru mine”, a declarat Nole, după decizia definitivă de dimineață.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...