back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,60
GBP
5,85
12.7 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,60
GBP
5,85
12.7 C
Târgu Mureș
Prim-planNeoTech, proiectul din Târgu Mureș care poate schimba lumea

NeoTech, proiectul din Târgu Mureș care poate schimba lumea

Data:

Patru cavaleri din tehnologia din Târgu Mureș participă la Hackathon 2022, un concurs internațional cu premii totale de un milion de dolari. Sunt peste 1800 de participanți, iar ai noștri se prezintă prin una dintre firmele lui Doru Borșan cu proiectul NeoTech, care poate fi votat aici.

Despre ce este vorba în proiectul made in Târgu Mureș?

”NeoTech creează infrastructura digitală Metaverse și Smart City, care poate duce la îmbunătățiri masive în adoptarea și experiența utilizatorilor Metaverse sau în calitatea vieții cetățenilor și la creșterea protecției mediului, reducând în același timp costul de a face acest lucru. NeoTech folosește tehnologie de ultimă oră atât în ​​​​hardware, cât și în software pentru a recrea o replică exactă 1:1 a Pământului într-o formă complet digitală, permițând ca mii de aplicații noi să fie separate pe noul nostru Real Metaverse, permițând startup-urilor, întreprinderilor și oamenilor deopotrivă să ia parte la această nouă revoluție tehnologică.

Explorează lumea ca niciodată: o nouă experiență metaverse în lumea reală. În câteva clicuri, descoperă lumea la rezoluție înaltă, geo-referință și în trei dimensiuni de pe computerul tău sau de pe orice alt dispozitiv (mobil, tabletă, căști VR). – Vizitați orice locație din orice țară înainte de a călători, să investiți sau să vă mutați acolo – Selectați cele mai bune scene sau locuri pe care să le integrați în proiectul dvs. în câteva clicuri și începeți să construiți – Creați următoarea generație de orașe inteligente, pe baza celor existente -Extindeți-vă imaginația și creați noi experiențe: metaversul nu mai este limitat

Construiți următoarea generație de experiențe imersive, creând o lume virtuală, accesibilă oricând și oriunde, astfel încât oricine să poată vizita, juca sau trăi o experiență unică oriunde pe planetă, fără a fi nevoit să călătorească și reducând semnificativ amprenta de carbon. Imaginați-vă și construiți orice joc sau metavers folosind tehnologia avansată unică a Neotech. SDK-ul nostru Metaverse vă va oferi instrumentul perfect pentru a vă construi următorul proiect de clasă mondială mai rapid și mai ușor, la cel mai mic cost vreodată. Distinge-te de concurenții tăi fiind capabil să-ți dezvolți și să-ți îmbunătățești jocul, metaversul sau spațiul de expoziție folosind următoarea generație de Real Life Metaverse Builder.

Creați următoarea generație de orașe inteligente, clădiri și locuri nemaivăzute până acum, îmbunătățiți calitatea vieții cetățenilor și reduceți impactul asupra schimbărilor climatice.

Valorificați-vă arta sau proiectul imobiliar în cel mai uimitor mod Împingeți-vă arta sau performanța artistică la următorul nivel: expuneți sau jucați oriunde pe planetă în Metaversul Real. Gata cu cheltuielile inutile sau călătoriile: poți face mai mult, în mai puțin timp și cuceri o audiență mondială fără aproape niciun impact ecologic. Imaginația și creativitatea ta nu mai au limite în Metaversul Real.

Testează-ți limitele imaginației Creează scene, lucrări de artă, provocări și multe altele, folosind instrumentul simplu Builder, apoi participă la evenimente pentru a câștiga premii. Pentru creatorii mai experimentați, SDK-ul oferă instrumentele pentru a umple lumea cu jocuri și aplicații sociale.

Neotech construiește infrastructura Metaverse 3.0 Într-un meta viitor, în care apar noile tehnologii, Neotech creează soluții native, complet integrate cu noile lumi virtuale. Soluțiile noastre vor permite companiilor să-și construiască animația pe o infrastructură „gata de utilizare” Real Metaverse.

Scopul nostru este să fim prima platformă care să ofere clienților săi acces la infrastructura digitală, în format 3D și geospațial, a celor mai mari orașe din lume și să creăm o copie a infrastructurii lor în lumea virtuală: Metaverse face acum parte din realitate.

Despre platforma Neotech

Într-un meta viitor, în care apar noile tehnologii, Neotech creează soluții native, complet integrate cu noile lumi virtuale. Soluțiile noastre vor permite creatorilor, artiștilor, proiectelor de jocuri și tuturor companiilor să-și construiască animația pe o infrastructură Metaverse „gata de utilizare”.

Totul este posibil prin crearea de gemeni digitali ai orașelor actuale (în format 3D și geospațial) unde infrastructura lor poate fi mapată și modelată pe baza modelelor predictive și prescriptive.

Scopul platformei NEOTECH este de a oferi un ghișeu unic pentru toate nevoile metaversului. Platforma va oferi servicii pentru gestionarea resurselor și a datelor metaverse reale și o structură de guvernare care va asigura planificarea transparentă și responsabilă a resurselor orașului.

Neotech va fi prima platformă care va construi infrastructura digitală și reprezentarea geospațială, împreună cu o recreare virtuală a celor mai mari orașe din lume. Datele colectate vor oferi o vedere la 360 de grade asupra acestor orașe și vor fi folosite pentru a îmbunătăți calitatea vieții pentru cetățeni și pentru a oferi acces la baza de date unică atât pentru mărci, cât și pentru persoane, pentru a crea experiențe noi și interesante pentru utilizatori. Aceasta va fi adusă direct în Metavers. Ne vom baza pe partenerii noștri pentru a dezvolta acest domeniu și pentru a-l menține pentru a ne asigura că va fi mereu la zi”.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

(P) Cosmin Pop: Fiți forța care generează schimbarea!

Vă chem să mai fiți o dată forța care...

GALA SUPERSCRIERI. Jurnalistele i-au învins la premii pe ziariști

La capitolul premii la ultima Gala Superscrieri, femeile au...

Mesaj bilingv. Rodica Baciu: Ne trebuie primar competent, nu maghiar sau român!

''Orașul Târgu Mureș a fost prea mult timp subiectul...

(P) Prof. Dr. Horațiu Suciu la interviurile Zi de Zi (VIDEO)

Timp de o oră, prof.dr. Horațiu Suciu a fost...