Vești

Neamțu: nu limba pocită mă întristează la Arafat…

Reacția a venit după ce-a fost avertizat de CNCD

Pe motiv că l-ar fi jignit pe Raed Arafat, CNCD (instituția care verifică potențiale discriminări) l-a avertizat pe Mihail Neamțu să nu mai facă, pentru că-i arde o amendă de 5000 de lei dacă nu se potolește. Replica sa e posibil să-l pună în încurcătură pe cel supranumit șeful sănătății din umbră. Din punct de vedere lingvistic.

Citeste si
”Nu limba pocită mă întristează la Raed Arafat, ci gândirea lui otrăvită, lipsită de umanitate. Obsedat de putere, control și bani, ahtiat după funcții, imagine și notorietatea facilă (plătită din taxele poporului român), dl. Arafat s-a situat mereu deasupra legii.
Nicio nenorocire sau oroare de proporții, de la „Colectiv” până la miile de morți din ATI pe timp de pandemie, n-a fost suficientă pentru ca onor Comandantul suprem al achizițiilor publice (și directe) să părăsească Sistemul medical din România.
Disprețuitor al Constituției țării noastre, acest socialist impenitent și „factotum” infailibil, dirijist și intervenționist incurabil, birocratul-satrap care a scos noaptea în stradă bolnavii de oase ai Spitalului Foișor, bărbatul lipsit de onoare sau demnitate se dă lovit în aripioară.
Și ce face? Merge cu jalba-n proțap la CNCD (altă instituție inutilă care parazitează bugetul de Stat). În loc să răspundă curajos celor care-l acuză de impostură și incompetență, Arafat — omul structurilor transpartinice — a cerut ca eu, biet scriitor, să fiu amendat cu vreo 5000 lei nu pentru vreo faptă penală, ci pentru niște banale opinii. M-am ales doar cu avertisment…
Mă aștept să trecem curând — inspirați de luminosul model al democrațiilor din Orientul Mijlociu — la pedepsirea gândurilor din somn. Răutatea și prostia n-au limbă, etnie sau culoare a pielii. Sursa păcatului e doar o inimă întunecată”,  a replicat Mihail Neamțu.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button