back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
33.8 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
33.8 C
Târgu Mureș
spot_img
VeștiNeamțu: nu limba pocită mă întristează la Arafat...

Neamțu: nu limba pocită mă întristează la Arafat…

Data:

Pe motiv că l-ar fi jignit pe Raed Arafat, CNCD (instituția care verifică potențiale discriminări) l-a avertizat pe Mihail Neamțu să nu mai facă, pentru că-i arde o amendă de 5000 de lei dacă nu se potolește. Replica sa e posibil să-l pună în încurcătură pe cel supranumit șeful sănătății din umbră. Din punct de vedere lingvistic.

”Nu limba pocită mă întristează la Raed Arafat, ci gândirea lui otrăvită, lipsită de umanitate. Obsedat de putere, control și bani, ahtiat după funcții, imagine și notorietatea facilă (plătită din taxele poporului român), dl. Arafat s-a situat mereu deasupra legii.
Nicio nenorocire sau oroare de proporții, de la „Colectiv” până la miile de morți din ATI pe timp de pandemie, n-a fost suficientă pentru ca onor Comandantul suprem al achizițiilor publice (și directe) să părăsească Sistemul medical din România.
Disprețuitor al Constituției țării noastre, acest socialist impenitent și „factotum” infailibil, dirijist și intervenționist incurabil, birocratul-satrap care a scos noaptea în stradă bolnavii de oase ai Spitalului Foișor, bărbatul lipsit de onoare sau demnitate se dă lovit în aripioară.
Și ce face? Merge cu jalba-n proțap la CNCD (altă instituție inutilă care parazitează bugetul de Stat). În loc să răspundă curajos celor care-l acuză de impostură și incompetență, Arafat — omul structurilor transpartinice — a cerut ca eu, biet scriitor, să fiu amendat cu vreo 5000 lei nu pentru vreo faptă penală, ci pentru niște banale opinii. M-am ales doar cu avertisment…
Mă aștept să trecem curând — inspirați de luminosul model al democrațiilor din Orientul Mijlociu — la pedepsirea gândurilor din somn. Răutatea și prostia n-au limbă, etnie sau culoare a pielii. Sursa păcatului e doar o inimă întunecată”,  a replicat Mihail Neamțu.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...