back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
spot_img
Prim-planMinunata parcare a șefului Poliției Locale Târgu Mureș

Minunata parcare a șefului Poliției Locale Târgu Mureș

Data:

Șofer cu experiență, Raul Dacian Matiș are obiceiul să parcheze mașina unde îl direcționează mușchii crescuți pe fotoliul de șef al Poliției Locale Târgu Mureș. Chiar și în locuri interzise, pentru care alții sunt amendați de subalternii săi. În prima imagine vedeți mașina lui Matiș, parcată pe strada Tudor Vladimirescu sub indicatorul Oprirea interzisă, care poate fi observată din biroul său, dar și din alte birouri ale instituției pe care o conduce.

În cea de a doua fotografie observați cum polițiștii imediat au venit să-l amendeze pe un șofer care a crezut că poate parca sub un indicator similar. Și nu este singurul care a fost sancționat. Imaginile de acum sunt publicate pentru că așa cei de la rutieră se pot autosesiza. Ar fi un semn de normalitate să-și amendeze șeful.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Tiberiu Lovin
Tiberiu Lovinhttp://ceasulcetatii.ro/
În 2007, Lovin s-a orientat către presa online, unde a dezvoltat blogul Reporter Virtual, transformat în site și la final în portal, după care l-a vândut unui grup de investitori. A fost primul site dedicat presei cu un succes constant și cu numeroși cititori, cu un vârf de aproape 100.000 de unici zilnic. În 2009 a renunțat la presa scrisă, iar de atunci a realizat mai multe site-uri de știri. Ultimul fiind Ceasul Cetății, după mutarea sa peste noapte din București la Târgu Mureș, în căutarea unei tihne imposibile în capitală. În paralel a înventat emisiunea La tablă, una de dezbateri ce are loc la cea mai importantă televiziune din oraș: M9 tv. Visul său rămâne să-și găsească răgazul de a scrie cărți.

3 COMENTARII

  1. Ăsta parchează ilegal (contravenție) iar primarul folosește mașina instituției în interes personal (abuz în serviciu) Ce drag să mai alegi?

Comentariile sunt închise.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...