Păreri

Ministrul Pantalonaș Scurt

De când l-am văzut prima oară pe Vlad Voiculescu, l-am catalogat drept imberb, adica un cârlan în viziunea lui Ion Iliescu. Un domn renumit îl cataloghează Pantalonaș Scurt. Toți trei avem dreptate, pentru că ne referim la un tânăr fără experiență pentru acest portofoliu, pe care l-a mai ocupat vremelnic.

Citeste si

Omul nu se pricepe și face gafe incredibile. A ajuns acolo prin algoritm politic, iar acum se joacă de-a ministru. Partea hilară e că se contrazice cu ziariștii pe informații publice, pe care le cunosc până și cititorii, telespectatorii sau radioascultătorii. Nu și ministrul Pantalonaș Scurt. Să revedem ultima ispravă. Vlăduț și-a cerut scuze pentru că a insistat într-o declarație de presă, susținând că în ordinul de ministru nu scrie nicăieri că persoanele cu COVID-19 decedate sunt introduse în sicriu dezbrăcate, în saci de plastic. Găsiți detalii aici. Apoi a susținut că a fost informat greșit. Nici nu trebuia să-i spună cineva, pentru că presa a tot scris despre aceste situații dramatice.

Totuși, ce caută acest personaj habarnist în fruntea unui minister care e în prima linie de un an? Potrivit mai multor surse, Vlad Voiculescu menține și numește manageri la fel de incompetenți ca el doar pentru a arăta cât de slab este sistemul (n.r. Nelu Tătaru, fostul șef al sănătății, a spus că 80% dintre managerii din spitale n-au ce căuta acolo). Și curând va propune un parteneriat public-privat pentru a salva țara. Aparent. Privind realist, de fapt, omul va fi cel care va gestiona sute de milioane de euro. Și va face cum e obiceiul USR+PLUS: pe prietenie. Nu e un os de supt, ci ditamai halca de carne din care se vor înfrupta cu nesaț politrucii. Mai ceva ca acum, că nici în acest moment nu au jenă, dar mai timid.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button