Vești

Măsurile lui Soós contra infractorilor: mai multe camere video

Un scurt raport prezentat de primarul municipiului Târgu Mureș, după ședința de azi a Comisiei de siguranță și ordine publică, unde s-au discutat aspecte care țin de creșterea siguranței târgmureșenilor.
”În primele trei luni ale anului au fost înregistrate 632 de sesizări cu caracter penal, în scădere cu 14,59% față de aceeași perioadă a anului trecut, iar dintre acestea, Infracțiunile de tâlhărie au înregistrat o scădere de 27% în timp ce infracționalitatea stradală a crescut cu 10,7 %.
Incidentul petrecut recent la Complexul de Agrement „Weekend” ne arată totodată, că trebuie să acordăm o atenție sporită criminalității stradale, pentru ca Târgu Mureș să devină un oraș mai sigur. Pentru ca orașul nostru să fie un loc mai sigur, de la 1 mai vom avea montate și funcționale încă 23 camere video performante, în prezent fiind 85 în întreg orașul. Acestea vor capta și numărul de înmatriculare al mașinilor, ceea ce va duce, sperăm, la o descurajare a altercațiilor din trafic. Le-am solicitat șefilor IPJ Mureș să investigheze cu celeritate incidentul care a șocat întreaga noastră comunitate. Muncim împreună pentru un oraș mai sigur”, a precizat Soós Zoltán.

Citeste si

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button