Vești

Lansare de carte: Tehnici de învățare

După o carieră de aproape un deceniu în studierea și predarea tehnicilor de învățare rapidă, Georgiana Gerea își lansează astăzi, de la 10.30, o carte esențială pentru cei care doresc să acumuleze mai multă informație și mai repede. Nu este adresată doar elevilor și studenților, ci și celor care au nevoie la locul de muncă de metode și tehnici prin care pot învăța repede și eficient.

Editura Curtea Veche prezintă cartea: Tehnici de învățare îți explică pas cu pas ce se întâmplă cu mintea și emoțiile unei persoane când reușește să se concentreze, să citească, să proceseze și să memoreze rapid informații noi. (Aici puteți răsfoi 12 pagini din cele 256).

Note maxime la teste, mai mult timp liber pentru pasiunile tale, o memorie excelentă, depășirea limitelor minții conștiente, motivație pentru a-ți transforma obiectivele în realitate, o afacere proprie sau un loc de muncă mai bine plătit, relații împlinite cu cei apropiați – pe toate le poți obține prin tehnicile și metodele prezentate de Georgiana Gerea, trainer și coach acreditat în domeniul învățării accelerate.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button