Prim-plan

Justiție. Licitația pentru salubrizarea stradală a fost ilegală

Municipiul Târgu Mureş a rămas fără operator pentru salubrizarea stradală în urma anulării rezultatului licitaţiei printr-o decizie definitivă a Curţii de Apel Târgu Mureş, anunță Agerpres. Executivul Primăriei susţine că acest serviciu va fi continuat pe bază de comandă, iar oraşul nu va avea de suferit.

Citeste si

Consilierul local Claudiu Maior, preşedintele Pro România Târgu Mureş, a declarat vineri, pentru Agerpres, că, la două zile după pronunţarea hotărârii de către instanţă, a fost convocată o şedinţă a Consiliului Local Târgu Mureş, care nu a fost anunţată public şi nu a fost transmisă în direct, pentru „prelungirea acestei atribuiri ilegale” şi că toţi consilierii au fost de acord cu amânarea şedinţei şi cu reformularea propunerii de către Primărie.

Azi, preț de doar cinci minute, consilierii au fost puși să voteze continuarea serviciului stradal așa cum e, până se va organiza licitația. Nici pe site-ul municipalității, nici pe pagina de Facebook nu s-a strecurat vreo informație legată de acest subiect.

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Back to top button