PăreriPrim-plan

Jocul de-a dictatura a ajuns prea depare

Oamenii sănătoși sunt hăituți cu noi restricții

Cât credeți că va mai dura până oamenii sănătoși se vor sătura să li se pună restricții peste restricții, fiind forțați să se adune în țarc? Deja jocul de-a dictatura a ajuns prea departe, după părerea mea. Mă uit peste tot în lumea așa-zis civilizată, unde nevaccinații au devenit o minoritate. Și minoritatea nu contează că e 10%, deci n-ar trebui să reprezinte un pericol pentru 90% vaccinați. Cu toate astea, observ în Canada, Franța, Austria șamd că restricțiile sunt tot mai dure. Nu mai pot oamenii călători cu trenul, cu avionul, cu nimic, de fapt, pentru că testele nu mai au nicio valoare.

Citeste si

Mai mult, două doze nu înseamnă că ești vaccinat în câteva țări, ci trebuie să faci doza a treia, booster, care tocmai ce-a fost catalogată periculoasă de Agenția Europeană a Medicamentului. Danemarca și Israel se pregătesc de doza a patra. Nu se mai ține cont de nimic. Zici că guvernele sunt ca demenții ahtiați de păcănele, care vor să bage în tine toate vaccinurile din lume. Vaccinuri contractate prin documente secrete, care au fost însă achitate de populație, nu de vreun binefăcător. Mai precis, pe banii noștri au fost cumpărate niște seruri despre care nu se știu multe lucruri. Sunt bune sau nu nici nu contează. Se știe doar că sunt experimentale și că populația este îndemnată agresiv să le facă, pentru a nu muri de foame și a fi izolată total de restul lumii. Deci, nu sănătatea e prioritatea, ci vaccinarea tuturor, trecând peste constituții, tratate internaționale, coduri medicale și deontologie.

Cum spuneam la început, cred că jocul de dictatura trebuie să ia sfârșit. S-a ajuns prea departe cu hăituirea oamenilor sănătoși. Sunt tare curios dacă mai circulă vreun pic de sânge în acești oameni sau vor merge ca vitele la abator, resemnate că știu alții mai bine ce vrem noi.

Grafică a iranianului Mana Neyestani

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button