back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,97
USD
4,57
GBP
5,81
14.8 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,97
USD
4,57
GBP
5,81
14.8 C
Târgu Mureș
VeștiInventator hărțuit de Poliția Locală pentru un afiș

Inventator hărțuit de Poliția Locală pentru un afiș

Data:

Pensionarul Neculai Orac (70 de ani) din Târgu Mureș s-a trezit cu o adresă în cutia poștală, prin care este chemat la Direcția de Poliția Locală, pe motiv că a pus un banner cu AUR pe gardul casei sale. Nedumerit, omul a sunat pentru a afla care este motivul. Un agent i-a spus că a încălcat Legea 50, articolul 26, aliniat 1, litera F. Mai exact, nu a fost găsit acasă de polițistul local și asta înseamnă ”împiedicarea ori sustragerea de la efectuarea controlului, prin interzicerea accesului organelor de control abilitate sau prin neprezentarea documentelor şi a actelor solicitate”.

Domnul Orac (un inventator, printre altele) ne-a sunat pentru a reclama că este hărțuit de Poliția Locală, care ba nu este mulțumită de afiș, ba invocă faptul că s-a sustras, dar el nu s-a întâlnit cu niciun agent care să încerce să-l legitimeze. Și de dimineața va merge să vadă care este problema reală.

Dubla măsură. În același timp, candidatul Radu Mircea Pescar (Alianța USR-PMP-Forța Dreptei) la Primăria Târgu Mureș are un banner/cort suspendat montat ilegal peste drum de municipalitate. Și nimeni nu-i spune nimic, ci directorul Raul Dacian Matiș este extrem de indulgent și după cinci zile de când am prezentat legislația încălcată. Mai mult, ieri, o mașină parcată ilegal a stat timp de 20 de minute (după cum se observă în imagine și ora, secunda, locul samd), iar Poliția Locală nu s-a deplasat să aplice o sancțiune, cu toate că se află la circa 4-5 minute de mers pe jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

VIDEO. Vântu: Târgu Mureș seamănă cu rasa Puli

Într-o emisiune de la M9 tv, Cristian Vântu, candidatul...

Emisiune M9 tv despre prestația candidaților

Prima săptămână s-a dus, iar acum este momentul să...

VIDEO. Peste 300.000 de credincioși la Șumuleu Ciuc

Primarul din Miercurea Ciuc, Korodi Attlia, a afirmat că...

Cine e pe primul loc pe buletinul de vot

Vineri dimineață au fost extrase numele candidaților la Primăria...