Prim-planVești

Interviu cu Elena Pagu, multiplă campioană mondială la 92 de ani

Un model de sportiv


Elena Pagu a împlinit zilele trecute 92 de ani. Este multiplă campioană europeană şi mondială la marş pentru seniori, are zeci de medalii şi trofee şi spune că participă la competiţii pentru a avea sentimentul că trăieşte mai intens.

Citeste si

De curând a lansat un vlog şi este cea mai în vârstă vloggeriţă. Elena Pagu are o firmă de PR şi un manager care o reprezintă, Revista Life a realizat un interviu cu sportiva, care se dovedește un model pentru multă lume și are o viață de poveste.

Ce faceţi dumneavoastră într-o zi obişnuită?

Şi dacă plec la antrenament şi dacă nu, mă scol foarte devreme şi îmi fac o mică gustare şi o cafea tare. Din două, în două zile merg la antrenament. Când nu am antrenament, fac cumpărături, mâncare, fac treburi gospodăreşti…

Vă vedeţi cu prieteni?

Nu prea am prieteni…

La seriale nu vă uitaţi, la telenovele cum fac pensionarii?

Nu, nu. Eu ascult muzică cultă. Educaţia asta mi-a făcut-o managerul meu şi citesc şi iau notiţe. Eu nu citesc aşa…am caiete în care notez ce citesc. Fac integrame mai elevate…

Va fi un moment în care „vă veţi pensiona de la alergat”?

Acum am avut o pauză care mă costă. Trebuie să fiu foarte atentă că musculatura şi tendoanele mă pot lăsa. Dar momentul în care o să mă las de alergat nu cred că pot să-l numesc. Alergatul este un mod de viaţă acum, nu este un hobby.


Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button