Vești

Interviu Cezara Dafinescu: Frumusețea mea a fost un blestem

Într-un interviu, actrița Cezara Dafinescu a povestit despre șocul primirii unui premiu la Festivalul de film TIFF Cluj, apoi despre carieră în general.

Citeste si

Reporter: Dacă scrii pe Google numele Cezara Dafinescu, apar zeci de articole în care, invariabil, se vorbește despre frumusețea dumneavoastră. A fost o binecuvântare sau un blestem această frumusețe?

Cezara Dafinescu: Sigur că multe dintre fetele care arată mai puțin frumos exterior vor considera că ce voi spune acum nu e adevărat și că fac pe nebuna. Pentru mine, frumusețea a fost un handicap. – De ce spuneți asta? – Pentru că, în general, starletele sunt privite ca niște femei frumușele și atât. Rolurile pentru femei frumoase sunt mult mai lipsite de consistență. Or mie mi-a plăcut să le dau greutate. Pe de-o parte, ăsta e și motivul pentru care am rămas în sufletele spectatorilor, pentru că ei au văzut și trăirile personajelor mele. Norocul meu a fost că n-am pus preț pe frumusețe. Sigur că acum aș minți dacă aș spune că n-am fost deloc conștientă de acest lucru. Acum, când sunt la pensie și văd poze cu mine din tinerețe, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am fost așa. (continuare interviului aici).

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button