Vești

Întâlnirea romilor cu primarul Soós, acest Domn deschis la dialog

Update: Primarul a fost printre ei și scurt timp s-a transmis live pe pagina Aresel, dar legătura s-a intrerupt. Găsiți clipul la finalul articolului. Promisiuni: în două luni vor fi angajați toți cei 120 de romi la o firmă/direcție a primăriei.

Citeste si

Într-un stil mieros, unul dintre liderii romilor anunță întâlnirea primarului cu cei afectați de încetarea contractului dintre municipalitate și firma de salubrizare. Ea este programată azi, de la 13.00, în Valea Rece. Loc în care Soós Zoltán a fost ultima oară în campania electorală din septembrie. Miza de acum: 120 de romi au fost disponibilizați și sunt căutate soluții pentru ca ei să nu ajungă la infracțiuni, cum a anunțat același lider, respectiv Petru Dicu. Cităm postarea acestuia și vom reveni, dacă întâlnirea va avea loc cu adevărat.

Luni 01.03 2021 Primarul municipiului Tg-Mures se va deplasa în comunitatea de Rromi din Valea Rece, la invitatia liderilori din comunitate si a oamenilorii disponibilizati si afectati de lipsa locurilor de muncă, după blocajul cu firma operator de salubritate. Rog pe toti cetătenii comunităti din Valea Rece, să dăm dovadă de respect si civilizatie, prin care demonstrăm conducătorilori si alesilori locali, si tot odată tuturori cetātenilori din Tg-Mures.Însusi prezenta domnului primar Soós Zoltán, este un semn de recunostintă si respect fată de comunitatea de Rromi din Tg Mures, acest Domn este deschis la orce dialog,pentru solutionarea si ajutorarea problemelor noastre.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button