Prim-planVești

Întâlnire cu scriitorul Viorel Ilișoi și cărți gratuite

În urmă cu aproape 20 de ani, l-am întâlnit pe Viorel Ilișoi, cel mai bun reporter de reportaj, după părerea mea, fiind primul jurnalist aruncat la pușcărie pentru calomnie. După o vreme, el s-a retras din presă și-a contribuit la nașterea a 13 cărți, dintre care cinci scrise de el, în rest fiind coautor. Acum, m-a invitat să-i prezint cartea Strălucitor, pe care o lansează miercuri de la 12.00 în Cetatea Medievală din Târgu Mureș. Așadar, dacă doriți să vedeți un scriitor în carne și talent, ba chiar să obțineți autograf și cărți gratuite din partea Ceasul Cetății (câteva sunt deja câștigate la un concurs, iar de restul la alegere), atunci ne vedem miercuri la 12 trecute fix și 10.

Citeste si

Autorul va veni cu toate cărțile sale, ba chiar și altele scoase la editura lui, dar eu vă recomand cu căldură acest pachet (trei cărți și două CD-uri la 100 de lei), pe care eu l-am savurat și pentru care l-am invidiat profesional pe Viorel. Primii cinci comentatori de la acest articol vor primi pachetul gratuit. Vor fi contactați pe adresa de email pentru detalii.

Fotografia este din 2011, pe când el nu știa că va deveni scriitor, iar eu eram la fel de sigur că voi rămâne jurnalist, dar în acel moment împărțeam aceeași baricadă a presei.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

omentarii

  1. Vă mulțumesc tuturor pentru comentarii! Veți primi email cu detalii despre autograf și cum să fie livrat pachetul, dacă nu sunteți din Târgu Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button