Păreri

În atenția idioților din instituțiile publice

Cu proștii trebuie să comunici pe limba lor, de aceea le zic că sunt idioți. Motivul: m-am săturat să dau telefoane, mesaje pe email și eventual fax-uri (unii retrograzi încă solicită așa ceva). Mai mult, unii vor să le completez o declarație tip și-ți zic într-un text de trei lei ce ai voie să întrebi ca jurnalist. Apoi să aștepți când li se termină lor cheful de dormit în timpul programului. Poate o zi sau o lună. Sigur, din când în când suni trezirea, dar de multe ori degeaba.

Citeste si

Deranjul mare e că acesti indivizi sunt plătiți de noi, așadar și din banii mei. Sugestie pentru imbecilii care vor sări repede că asta-i datoria mea să mă chinui: faceți voi o plângere tip, dar să aveți dosar cu șină și să-mi transmiteți documentul online la etajul doi. Așa procedează cei de la stat. Suntem în pandemie, dar bugetarii n-ar mișca multe paie să-și pună munca pe site, prin statistici și comunicate, ci trebuie să te rogi frumos să nu le crăpi capul cu Legea 544.

În atenția instituțiilor publice: renunțați naibii la birocrație și figuri. Bine că faceți achiziții dubioase, puneți viața oamenilor în pericol și vă trageți sporuri de mă doare capul ca român, dar nu sunteți capabili să plătiți pe cineva să facă un site și pe altcineva să pună datele acolo în timp cât mai scurt. Adaptați-vă mileniul ăsta, că nu-i de joacă. Și promit să nu vă mai sun pentru a vă ține predici și a vă înjura aici.

PS Pentru cei mai slabi de minte, care au impresia că generalizez: nu toate instituțiile sunt praf, ci cele mai multe. Nu toți șefii sunt idioți, hoți și incompetenți, ci mulți. Din fericire, uneori mă mir de comunicarea perfectă pe care o am cu cei puși în funcții pe merit. Rar, dar oricum e o bucurie să mă trezesc în normalitatea visată.

Foto: wall-street

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button