back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
spot_img
Prim-planImbecilul suprem: nu va exista un boicot al Austriei la nivelul statului...

Imbecilul suprem: nu va exista un boicot al Austriei la nivelul statului român

Data:

Omul-vacanță s-a trezit din somnul de prânz și a început să arunce declarații din lumea fanteziilor sale anoste, la fel cum este el de la degetul mic al piciorului până la freza tencuită de zugravi. Așadar, după eșecul răsunător al diplomației române, care n-a reușit să ne asigure succes spre intrarea în Schengen, președintele Iohannis susține că nu va exista un boicot al statului român la adresa Austriei.

James Bond de țărănoaia, nu tu decizi, că nu ești guvernul ăsta multi-pârlit și incompetent! Așa prostul clasei cum e, tot guvernul decide și mai ales companiile din cadrul ministerelor. Nu le controlează mă-ta, stimabile, nici măcar nevastă-ta. Tăcut ca un ghiveci cu mătrăgună, Klaus-cown insistă că nimeni din România nu-i vinovat. A spus-o răspicat acum câteva minute înainte de întâlnirea din Consiliul Europei.

Cel dintâi imbecil al țării a mai declarat că atitudinea Austriei este rezervată și trebuie să găsim soluții. Klausică tată, așa tâmpit rar am auzit. Unde e rezervată atitudinea, profesorașule? A spus NU foarte clar. Poate nu înțelegi românește, dar germana cred că-ți este cunoscută, că aia e limba ta maternă. Nicht e mai simplu? Sugestia de pe margine e să vezi cum a procedat Croația și să faci la fel. Austria poate fi pusă în genunchi doar dacă-i spui ce vor păți toate firmele ei din România. De exemplu, un impozit de 50% pe cifra de afaceri sau o redevență de 70% la zăcămintele naturale. Nu-i convine? Valea! Nu e singura țară din Europa sau din lume care-i interesată să investească.

Concluzia: avem un președinte turist care face pe deșteptul când se trezește din hibernare, că în atâția ani n-a făcut nici cât o ceapă degerată pe-o bucată de slană. Și ceapa aia e mai bună ca el. Are însă tupeul să spună că e nevoie de multă muncă pentru a reuși să intrăm în Schengen, când deja avem toate criteriile gata. El și munca! Pff! În fine, sper ca la următoarele alegeri să votăm un român 100%, care nu freacă duda în timpul mandatului și care știe ce are de făcut, nu o umbră de-a lui Klaus, care a pornit două programe și n-a terminat niciunul în aproape două mandate.

Notă: Bomboana de pe coliva președintelui: ”Surse de la vârful PNL au declarat pentru Hotnews.ro că imediat după votul din 8 decembrie din consiliul JAI, s-a sondat opinia publică să se vadă reacția la cald în ceea ce privește respingerea aderării României la spațiul Schengen. „Am avut trei chestionare flash și toate îl indică pe Iohannis principalul responsabil. Problema este că partidul va deconta”, au explicat sursele citate”.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Tiberiu Lovin
Tiberiu Lovinhttp://ceasulcetatii.ro/
În 2007, Lovin s-a orientat către presa online, unde a dezvoltat blogul Reporter Virtual, transformat în site și la final în portal, după care l-a vândut unui grup de investitori. A fost primul site dedicat presei cu un succes constant și cu numeroși cititori, cu un vârf de aproape 100.000 de unici zilnic. În 2009 a renunțat la presa scrisă, iar de atunci a realizat mai multe site-uri de știri. Ultimul fiind Ceasul Cetății, după mutarea sa peste noapte din București la Târgu Mureș, în căutarea unei tihne imposibile în capitală. În paralel a înventat emisiunea La tablă, una de dezbateri ce are loc la cea mai importantă televiziune din oraș: M9 tv. Visul său rămâne să-și găsească răgazul de a scrie cărți.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...