PăreriPrim-plan

Imbecilul suprem: nu va exista un boicot al Austriei la nivelul statului român

Omul-vacanță s-a trezit din somnul de prânz și a început să arunce declarații din lumea fanteziilor sale anoste, la fel cum este el de la degetul mic al piciorului până la freza tencuită de zugravi. Așadar, după eșecul răsunător al diplomației române, care n-a reușit să ne asigure succes spre intrarea în Schengen, președintele Iohannis susține că nu va exista un boicot al statului român la adresa Austriei.

James Bond de țărănoaia, nu tu decizi, că nu ești guvernul ăsta multi-pârlit și incompetent! Așa prostul clasei cum e, tot guvernul decide și mai ales companiile din cadrul ministerelor. Nu le controlează mă-ta, stimabile, nici măcar nevastă-ta. Tăcut ca un ghiveci cu mătrăgună, Klaus-cown insistă că nimeni din România nu-i vinovat. A spus-o răspicat acum câteva minute înainte de întâlnirea din Consiliul Europei.

Cel dintâi imbecil al țării a mai declarat că atitudinea Austriei este rezervată și trebuie să găsim soluții. Klausică tată, așa tâmpit rar am auzit. Unde e rezervată atitudinea, profesorașule? A spus NU foarte clar. Poate nu înțelegi românește, dar germana cred că-ți este cunoscută, că aia e limba ta maternă. Nicht e mai simplu? Sugestia de pe margine e să vezi cum a procedat Croația și să faci la fel. Austria poate fi pusă în genunchi doar dacă-i spui ce vor păți toate firmele ei din România. De exemplu, un impozit de 50% pe cifra de afaceri sau o redevență de 70% la zăcămintele naturale. Nu-i convine? Valea! Nu e singura țară din Europa sau din lume care-i interesată să investească.

Concluzia: avem un președinte turist care face pe deșteptul când se trezește din hibernare, că în atâția ani n-a făcut nici cât o ceapă degerată pe-o bucată de slană. Și ceapa aia e mai bună ca el. Are însă tupeul să spună că e nevoie de multă muncă pentru a reuși să intrăm în Schengen, când deja avem toate criteriile gata. El și munca! Pff! În fine, sper ca la următoarele alegeri să votăm un român 100%, care nu freacă duda în timpul mandatului și care știe ce are de făcut, nu o umbră de-a lui Klaus, care a pornit două programe și n-a terminat niciunul în aproape două mandate.

Notă: Bomboana de pe coliva președintelui: ”Surse de la vârful PNL au declarat pentru Hotnews.ro că imediat după votul din 8 decembrie din consiliul JAI, s-a sondat opinia publică să se vadă reacția la cald în ceea ce privește respingerea aderării României la spațiul Schengen. „Am avut trei chestionare flash și toate îl indică pe Iohannis principalul responsabil. Problema este că partidul va deconta”, au explicat sursele citate”.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button