8.9 C
Târgu Mureş

Imbecilii de la guvernare: 2020-2021

De citit

Mai multe

Se apropie comemorarea unui an de la declanșarea pandemiei, una în care guvernanții au dat dovadă de imbecilitate și incompetență, indiferent de numele personajelor vehiculate. Singurii care-s veșnici în intelingența lor ascunsă sunt președintele Iohannis și secretarul de stat nemuritor. Stați în case, completați declarația de deplasare, nu mergeți la evenimente religioase că muriți grămadă, blocați cultura, închideți școlile șamd sunt îndemnurile puterii. Previziunile sumbre ale cioclului Arafat nu s-au îndeplinit. Doar au panicat oamenii de s-au baricadat disperați după suluri de hârtie igienică, ziduri de conserve și pungi de făină.

După restricțiile asortate cu declarații de-a dreptul cretine ale actualului senator Streinu-Cercel, acum, când chiar e bai, geniile de la Educație și Sănătate o dau și mai tare-n bară. Respectiv șeful rectorilor pe viață și tăticul impostorilor, Cîmpeanu, apoi infantilul de Vlad Voiculescu, despre care n-are rost să pomenesc prea multe. Ce fac ei când intrăm în scenariul roșu, iar virusul a căpătat mutații tot mai periculoase? Îi obligă pe elevi și profesori să se năspustească fizic spre unitățile de învățământ. Unități care au produs peste o mie de cazuri în prima săptămână de la redeschiderea școlilor. Mai exact, miniștrii incompetenți îi trimit în focar pe copii și cadrele didactice.

Curând, vom privi spre rezultatele unei politici criminale, una care ne va închide în case exact când vremea se face frumoasă și vor urma sărbătorile religioase. Timișoara este primul avertisment despre ce va urma. Românii sunt pe ultimul loc în Europa la calcularea IQ, așa că vom avea reacții pe măsura inteligenței: vom asculta smeriți de sfântul Arafat și restul găștii politice. Asta înseamnă că vom mai petrece o vreme departe de lumea care protestează în tări mult peste noi la toate capitolele, cum sunt Austria și Suedia. Mai departe? Magazinele vor vinde bine și la preț umflat n produse, statul va arunca zeci/sute de milioane de euro pe echipamente și materiale de protecție (unele contrafăcute și inutile, cum a mai fost), populația se va îmbolnăvi în așteptarea libertății de circulație și serurile poreclite vaccin vor fi obligatorii. În Israel se întâmplă. Mai multe companii au notificat angajații că pot veni la muncă doar dacă au făcut vaccinul. Cam asta ne așteaptă.

În paralel cu poveștile de groază ale conducătorilor, circulă tot felul de teorii ale conspirației. Unele ilogice. Există altele care par credibile, pentru că nu-ți poți imagina că-n secolul tehnologiilor sofisticate un virus poate opri planeta. Când va lua sfârșit acest calvar, după o vreme, vom afla adevărul. Probabil după ce ne vom sfâșia între noi, fiecare cu dreptatea lui. Ce e drept și logic acum este simplu pentru orice om cu doi neuroni funcționali: nu trimiți soldații pe front (elevii și profesorii) să lupte cu o mască împotriva unui asasin profesionist.

- Advertisement -
- Advertisement -

Aboneaza-te la newsletter. Introduceti adresa de email in campul de mai jos:

Un serviciu oferit de FeedBurner

Leave a Reply

Ultimele articole

Top articole