Vești

Hermann: Nu vom ceda presiunilor mafiei gunoaielor

Mark Christian Hermann, consilierul primarului Soós Zoltán, a postat pe Facebook o replică la amenințarea firmei de salubritate că va lasă gunoiul pe străzi dacă nu i se plătesc facturi de 18 milioane de lei. Sumă facturată de Sylevi Salubriserv SRL în baza unor acte fictive.

Citeste si

Mai exact, în perioada contractuală, compania de salubrizare a dus la groapa de gunoi 26.000 de tone, dar a facturat 48.000. Cele aproape patru milioane de euro înseamnă diferența, potrivit surselor noastre.

Reamintim că acest contract de prestări servicii a fost semnat în iunie anul trecut de fostul primar Dorin Florea, iar Soós a precizat că nu există niciun pericol să fim inundați de gunoaie, pentru că rezilierea nu înseamnă automat întreruperea curățeniei.

Postarea lui Hermann

„Târgu Mureș nu e Napoli! NU VOM CEDA PRESIUNILOR MAFIEI GUNOIULUI. Să duci de pe o zi pe alta gunoi menajer în coșurile stradale, doar pentru a pune presiune pe municipalitate și să forțezi plata unor facturi umflate cu cantități fictive?! Niciodată! Vom rezolva și această situație, iar vinovații să suporte consecințele legale”.

 

Firma de salubritatea e emis următorul comunicat după ce primarul municipiului Târgu Mureș i-a atras atenția să nu se joace.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button