DezvăluiriPrim-plan

Fostul șef al personalului din primărie: Nu vă uitați ca vitele la mine, că vă distrug!

DEZVĂLUIRI. Până aseară, Korpady Gyorgy a fost șeful Direcției Personal din cadrul Primăriei Târgu Mureș, când a fost schimbat din funcție. Poziție pe care a ocupat-o aproximativ 20 de ani, adus de Dorin Florea, fostul primar tot atât timp. Din fotoliul de șef al personalului, Korpady Gyorgy tăia și spânzura după bunul plac. Mai mult, angajații tremurau când intrau în biroul lui. Aveau și motiv. Limbajul directorului era de stăpân de sclavi, dar aproape nimeni nu avea curaj să se plângă, pentru că era omul lui Florea, iar la un moment dat șeful comisiei de disciplină.

Citez din una dintre înregistrările care au parvenit Ceasului Cetății.

Korpady Gyorgy: Mă, voi sunteți inconștiente? Nu vă uitați la mine ca vitele!

O angajata: da, dar…

Korpady Gyorgy: Nu mai comenta, băă! Terminăăă că te distrug! Băă, tu vrei sa te distrug?! Ieși afară și așteaptă lângă ușă!

Pe moment, Korpady Gyorgy nu a plecat de tot din instituție, ci a fost mutat în alt birou, departe de sediul Primăriei Târgu Mureș, dar tot ca șef. De data asta la Direcția Activități Socio-culturale și Patrimoniale. L-am sunat pe dl. Korpody să ne spună de ce a fost demis și dacă acesta este limbajul lui firesc în discuțiile cu subalternii. „Am 30 de ani de administrație publică și știu că orice minune ține trei zile. Mă abțin să fac comentarii până nu primesc decizia. Și recunosc că vorbesc urât, dar nu-mi amintesc să fi făcut pe cineva vită. Bine, cu o singură excepție, dar așa o cheama pe colegă: Vita. Desigur, îi spuneam în maghiară„, ne-a declarat fostul șef al personalului din primărie. Momentan nu avem și o poziție oficială din partea administrației Soós. Vom reveni.

Foto: Tommy Ingberg

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button