Prim-planVești

Florin Roman a demisionat, dar postează diplomele

Acuzat de plagiat și impostură

Ministerul Digitalizării a rămas fără șef plin, după ce azi Florin Roman a demisionat sub presiunea acuzațiilor de impostură și plagiat, dezvăluire a ziarului Libertatea. El susține că a făcut o facultate, dar universitatea neagă. Tot el susține că a scris o carte, dar nimeni nu a găsit-o, nici măcar fostul ministru. A mai făcut un masterat, dar lucrarea e plagiată. La plecare, Roman a lăsat un mesaj pe Facebook, acuzându-l pe Dacian Cioloș că l-a făcut plagiator fără să fie condamnat, motiv de a-l da în judecată. Mai mult, lasă să se înțeleagă că există interese pentru sifonarea celor 1,8 miliarde de euro pentru digitalizare, pe care i-ar fi gestionat el.

Citeste si

Mesajul integral în continuare

”Am înaintat azi demisia din funcția de ministru, mulțumind premierului și echipei guvernamentale.

Când albul devine negru, când orice vorba îți este răstălmăcită, când îți asumi erori materiale, dar se ajunge la linșaj din prima zi de mandat, este prea mult. Nu vreau ca acest scandal sa afecteze activitatea Executivului.

Cu cel care a coordonat tema și atacul, dl Dacian Cioloș ne vedem in instanța. Mi-a lipit eticheta de plagiator fără ca o instanța sau comisie sa dea un verdict.

In rest, celor care au pus ochii pe cele 2 miliarde de euro pentru “conectarea” in regim de monopol la digitalizare, va spun un singur lucru: Ați învins! Nu ați reușit sa ma acuzați de fapte penale, dar ați dus la demisia unui ministru pe neglijente din CV.

Plec din funcția de ministru cu fruntea sus! Așa sa îmi ajute Dumnezeu!”.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button