DezvăluiriPrim-plan

Florin Florea învinge în instanță Poliția Locală și Primăria Târgu Mureș

Concediat abuziv acum aproape trei ani de la Poliția Locală Târgu Mureș, Florin Florea a câștigat din nou în instanță împotriva fostului angajator și a Primăriei Târgu Mureș. El a fost demis pentru că a purtat un tricou pe care scria fără penali și apoi a refuzat o misiune de a patrula singur în Valea Rece, fiind împotriva regulamentelor. Faptul că făcuse filiala Sindicatului Prolex în cadrul Poliției Locale a fost un alt argument pentru a fi înlăturat, pentru că astfel fosta administrație nu mai putea controla organizația angajaților.

După alegerile din toamnă, toată lumea se aștepta ca noul primar să nu continue procesul, dar ar fi fost forțat să se retragă din disputa legală, potrivit juriștilor. Zoltan Soos a lăsat ca o concediere abuzivă să se joace mai departe în instanță, cu toate că avea soluția împăcării părților. Mai mult, nu l-a înlocuit pe cel care a contribuit la o destituire ilegală, respectiv șeful Poliției Locale, Raul Matiș.

Până în acest moment, procesul a fost pierdut de Poliția Locală și primărie la toate instanțele, acum fiind vorba de Tribunalul Mureș. Chiar dacă există posibilitatea ca disputa legală să ajungă iar la Curtea de Apel în termen de 15 zile, Florin Florea are de trecut acum o formalitate pentru recuperarea locului de muncă și a salariilor pentru perioada în care s-a judecat.

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Back to top button