9.3 C
Târgu Mureş

Firimituri guvernamentale pentru adminitrația locală

De citit

Mai multe

Dintr-un comunicat de presă al Primăriei Târgu Mureș, aflăm că Guvernul României a aprobat anumite sume din fondul de rezervă, dar mult reduse față de solicitări.

“Municipiul Târgu Mureș se numără între unitățile administrativ-teritoriale care au primit, în ultima ședință de Guvern, bani din Fondul de rezervă bugetară pe anul 2020.

Suma aprobată, în valoare totală de 2.645.000 de lei, este de circa 6 ori mai mică față de solicitările făcute pentru asigurarea unor cheltuieli de funcționare.

Cele mai mari sume primite de municipiul Târgu Mureș din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului se vor îndrepta către facilități transport local (suma aprobată – 820.000 de lei, în condițiile unei solicitări de 5.236.505 lei), servicii de salubrizare (700.000 de lei, în condițiile unei solicitări de 4.930.207 lei) și servicii de dezinsecție și deratizare (425.000 de lei, în condițiile unei solicitări de 2.721.987 de lei).

De asemenea, s-au mai primit fonduri pentru finanțarea unor cheltuieli de funcționare a Clubului Sportiv Municipal, servicii de pază, servicii de mentenanță iluminat public, chirie unități de învățământ, precum și utilități – servicii de telecomunicații, energie electrică, apă-canal și respectiv servicii energetice”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Aboneaza-te la newsletter. Introduceti adresa de email in campul de mai jos:

Un serviciu oferit de FeedBurner

Leave a Reply

Ultimele articole

Top articole