Vești

Ferenc Péter se preface a stabili strategia județeană cu ajutorul cetățenilor

Într-un mesaj, președintele Consiliului Județean Mureș, Ferenc Péter (vicepreședinte UDMR), i-a îndemnat pe locuitorii zonei cu cele mai multe castele din țară să pună umărul la stabilirea strategiei pentru următorii șapte ani. Sondajul este realizat de o firmă tocmită de CJ, Eurotop Consulting SRL, iar întrebările te fac să pierzi minim 15 minute pentru completarea lor. Ceasul Cetății a rezolvat conștiincios chestionarul, dar suntem convinși că mulți îl vor abandona la jumătate când vor observa complexitatea lui. Din știința noastră, orice guvern local are dinainte de cursa electorală o strategie și nu o încropește după șapte luni de la câștigarea alegerilor. Asta dacă nu este vorba doar de angajarea unei firmei pentru a direcționa banii către contul ei. Vom afla în curând. Până atunci, redăm mesajul lui Ferenc Péter.

„Consiliul Județean Mureș derulează un sondaj de opinie în rândul populației adulte din județ pentru a afla răspunsuri la aceste întrebări. Rezultatele sondajului vor contribui în mare măsură la elaborarea strategiei de dezvoltare a județului Mureș și, prin urmare, vor fi decisive pentru investițiile din viitorul apropiat.

Ne-ar fi de mare ajutor dacă ați putea răspunde la scurtul nostru chestionar! Nu există răspunsuri corecte sau răspunsuri greșite, dorim să aflăm opinia D-voastră sinceră. Participarea la cercetare este voluntară și anonimă. Rezultatele cercetării le vom prelucra exclusive în scop statistic”.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button