back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,97
USD
4,57
GBP
5,81
14.8 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,97
USD
4,57
GBP
5,81
14.8 C
Târgu Mureș
VeștiFără surprize. PNL îl susține pe dr. Horațiu Suciu (VIDEO)

Fără surprize. PNL îl susține pe dr. Horațiu Suciu (VIDEO)

Data:

Astăzi, de la 11.00, PNL Mureș a organizat o conferință de presă pentru ca șefii organizației județene și locale Târgu Mureș să afirme că-l vor susține pe dr. Horațiu Suciu pentru funcția de primar al municipiului. Președintele Ciprian Dobre a declarat că partidul a mers cu căciula în mână timp de opt luni pentru a găsi un candidat comun, dar mulți șefi de filiale au spus da, apoi și-au pus propriul membru de partid. În această situație, PNL a decis să meargă pe mâna fostului coleg liberal, ”singurul capabil să-l învingă pe Zoltan Soos. Mai mult, după ce a adus fonduri de peste 100 de milioane de euro de unul singur, domnul profesor poate aduce sigur un miliard, pentru dezvoltarea acestui oraș care a rămas mult în urma altora de același rang‘, a mai spus Dobre.

Întrebat de Ceasul Cetății despre o reacție la afirmația primarului Soosdr. Suciu nu vrea progres și nici nu are de ce să intervină asupra unui organism sănătos, respectiv Târgu Mureș, șeful organizației județene a spus că-i mulțumește, dar că nu este nevoie de o radiografie, pentru că se vede cu ochiul liber cât de sănătos este orașul. Totodată, acesta a subliniat că PNL este cel mai atacat partid din județ și oraș, iar acțiunile concertate îl fac să creadă că nu este întâmplător, ci se întâmplă așa pentru că ar avea cea mai bună listă de candidați, iar adversarii se tem.

În aceeași conferință, Mara Togănel, candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș, a spus că profesionalismul, experiența și onestitatea sunt calitățile care o recomandă. Cu la fel de mare încredere ca președintele Dobre, doamna Togănel a afirmat că este sigură de victoria sa, la fel și de victoria lui Horațiu Suciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

VIDEO. Vântu: Târgu Mureș seamănă cu rasa Puli

Într-o emisiune de la M9 tv, Cristian Vântu, candidatul...

Emisiune M9 tv despre prestația candidaților

Prima săptămână s-a dus, iar acum este momentul să...

VIDEO. Peste 300.000 de credincioși la Șumuleu Ciuc

Primarul din Miercurea Ciuc, Korodi Attlia, a afirmat că...

Cine e pe primul loc pe buletinul de vot

Vineri dimineață au fost extrase numele candidaților la Primăria...