back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,59
GBP
5,84
24.8 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,59
GBP
5,84
24.8 C
Târgu Mureș
Comunicate de presăEveniment în Bistrița. A VI-a ediție a Galei Elitelor Medicale

Eveniment în Bistrița. A VI-a ediție a Galei Elitelor Medicale

Data:

Bistrița găzduiește evenimentul medical al anului în România. Gala Elitelor Medicale ajunge anul acesta la cea de-a VI-a ediţie, una care marchează transformarea celui mai mare eveniment de profil din România într-o manifestare de anvergură internațională. Bistriţa are onoarea de a găzdui acest regal ştiinţific, vineri, 20 Mai 2022, începând cu ora 17.00, la Centrul Cultural Dacia”.

Gala Elitelor Medicale este cel mai important eveniment cu caracter medical din România, o manifestare de amploare, al cărei scop este recunoaşterea publică a meritelor profesioniștilor din domeniul medical care au avut un impact semnificativ în societate, a acelor specialişti care, prin dedicarea de care dau dovadă în fiecare zi, ridică nivelul medicinei româneşti.

Gala Elitelor Medicale se bucură de o foarte bună reputaţie în rândul profesioniştilor din domeniul medical, şi nu numai, dovadă fiind participarea la ediţia din acest an a unor invitați internaționali.

Această primă ediţie de anvergură cu adevărat internațională se desfăşoară pe două paliere, având o componentă ştiinţifică şi una colocvială.

Forumului Serviciilor și Tehnologiilor Medicale, ediţia a III-a

Forumul Serviciilor și Tehnologiilor Medicale (FSTM), ajuns la cea de-a III-a ediție, se va desfăşura la Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, între orele 09.00 – 16.30 și va include 7 conferințe tematice, creditate EMC, în care medici și cercetători de renume, din țară și străinătate, vor prezenta inovații din domeniul medical. În cadrul FSTM vor avea loc demonstrații tehnologice și se vor organiza mese rotunde, într-un cadru propice schimbului de idei între profesionişti interesaţi de evoluţia acestui domeniu vital care este sănătatea.

Conferințe:

 1. Management și dezvoltate medicală
 2. Urologie
 3. Oncologie
 4. Neurochirurgie
 5. Gastroenterologie
 6. Ortopedie
 7. Medicină Legală

Premierea excelenţei în sănătate

Conferințele știinţifice vor fi urmate, începând cu ora 17.00, la Centrul Cultural Dacia, de Gala Elitelor Medicale, un cadru profesionist de întâlnire între specialişti din sănătate şi domenii conexe cu reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai administrației publice, de a căror conlucrare depinde însănătoşirea societăţii.

Totodată, Gala Elitelor Medicale este o ocazie de cunoaştere a specialiştilor care s-au remarcat în domeniul sănătăţii şi de recunoaştere a meritelor acestora, 26 de premii urmând să fie acordate celor mai valoroase personalităţi din instituții medicale şi academice, de stat şi private, din România.

Se vor acorda premii pe 7 categorii:

 1. Premiul pentru excelență în medicină
 2. Performanță și inovație în domeniul medical
 3. Educație și cercetare în domeniul medical
 4. Premiul pentru întreaga activitate medicală
 5. Premiul pentru management și dezvoltare medicală
 6. Premiul pentru profesionalism în asistență medicală
 7. Cea mai bună echipă de urgență
 8. Cea mai bună echipă/secție spitalicească
 9. Cel mai bun medic de familie
 10. Premiul pentru cea mai dinamică societate medicală.

De asemenea, având în vedere evoluţia vizibilă pe care serviciile medicale au cunoscut-o în ultimii ani în judeţul nostru, Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, va primi o plachetă pentru susținerea investițiilor în sănătate!

La evenimentul medical al anului în România sunt aşteptaţi aproximativ 500 de participanţi, acesta fiind organizat de publicaţia „Ziar Medical”, în parteneriat cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Spitalul Județean de Urgență Bistrița, Colegiul Medicilor Bistrița-Năsăud şi entități private din România şi străinătate.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

O româncă a câștigat Top Model of the World

Concursul Top Model of the World a fost câștigat...

(P) Rodica Baciu: În fruntea consiliului local avem nevoie de un bun negociator!

Rodica Baciu: În fruntea consiliului local nu avem nevoie...

(P) Vântu (AUR): Prioritatea noastră este infrastructura

Pe primul loc în programul de guvernare al candidatului...

VIDEO. Delta secretă din Târgu Mureș

Aproape de centrul orașului-bijuterie Târgu Mureș, la circa cinci-șapte...