DezvăluiriPrim-plan

Dr. Simona Bățagă în ultima zi înainte de decizia finală

Mâine expiră termenul în care prof. dr. Simona Bățagă poate contesta raportul de evaluare, cel realizat de ANI, care a găsit-o în incompatibilitate, după cum a scris Ceasul Cetății de pe 12 mai. Conducerea spitalului a mai tras de timp, afirmând că raportul a ajuns abia pe 17 mai la ea. De aici a început să se calculeze 15 zile, nu din momentul publicării datelor de către Agenția Națională de Integritate.

Citeste si

Având în vedere constatările ANI privind famillia Bățagă (amândoi soți fiind șefi de secție la Spitalul Județean de Urgență Târgu Mureș și ambii incompatibili) Ceasul Cetății a încercat să afle ce măsuri va lua managerul interimar Mariana Cernat. Răspunsul îl aveți în facsimil. Este de fapt o trimitere la lege cu un articol care are patru aliniate. Dacă raportul de evaluare nu va fi contestat și se va ajunge la proces, decizia firească este demiterea nu doar a doamnei Bățagă, ci și a domnului Bățagă.

Din păcate, nici soții Bățagă n-au putut fi contactați pentru a-și expune punctul de vedere, iar ANI are un eficient mijloc de comunicare cu presa prin fax și printr-un număr de telefon indisponbil. Vom reveni.

  • Prof. univ. dr. Simona Maria Bățagă, șefa Secției Gastroenterologie în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș (din 2008). Doamna este și conducător de doctorat la UMFST Târgu Mureș (din anul 2008).
  • Prof. univ. dr. Tiberiu Băţagă (61 de ani), şef al Secţiei Clinice Ortopedie şi Traumatologie în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş (din anul 2005) și președinte al Societății Române de Ortopedie și Traumatologie (și consilier județean PSD).

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button