Vești

Două prostituate au fost arestate după ce au extorcat un octogenar

La data de 29 martie, au fost identificate patru femei din Luduș, cu vârste cuprinse între 15 și 45 ani, bănuite de șantaj. Două dintre acestea au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, iar două minore în vârstă de 15 şi 17 ani sunt acum cercetate în libertate.

Citeste si

Un bărbat în vârstă de 81 de ani din Luduș, județul Mureș, care a apelat la serviciile unor prostituate, a plătit 250.000 acestora, în urma șantajului cu fotografii compromițătoare. Fotografiile au fost făcute de una dintre ele în timpul unei vizite la domiciliul victimei.

Potrivit IPJ Mureș, povestea ar fi început anul trecut din luna iulie când bărbatul ar fi apelat la serviciile acestora. Femeia l-ar fi vizitat pe bărbat acasă și ar fi realizat mai multe fotografii cu acesta în ipostaze compromițătoare, pentru ca ulterior, împreună cu alte trei femei, cu vârste cuprinse între 15 și 45 de ani, să îl șantajeze cu divulgarea imaginilor pe rețele sociale.

În toată această perioadă, femeile au obținut suma de 250.000 de lei de la victimă, iar pentru că acesta nu a mai suportat să fie șantajat a sesizat Poliția, în speranța că își va putea recupera banii.

În cauză, cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, în vederea probării întregii activități infracționale.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button