back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,97
USD
4,57
GBP
5,81
22.8 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,97
USD
4,57
GBP
5,81
22.8 C
Târgu Mureș
Prim-planDorin Florea a revenit la baia de mulțime

Dorin Florea a revenit la baia de mulțime

Data:

Abia și-a anunțat candidatura și Dorin Florea a început să circule prin cartiere pentru a recâștiga electoratul care l-a ținut 20 de ani pe fotoliul de primar al municipiului Târgu Mureș. Fosta mâna sa dreaptă în administrație, Claudiu Maior a postat fotografii de la întâlnirea candidatului independent.

Într-un lung mesaj pe Facebook, doctorul Florea cheamă cetățenii să fie uniți la urne împotriva unui singur candidat: Zoltan Soos, actualul edil. Acesta susține că este singurul capabil să-l învingă pe trimisul UDMR. Mesajul lui Dorin Florea în continuare.

”Încă odată VĂ MULȚUMESC pentru sutele de mesaje în privat, pentru sutele de redistribuiri ale mesajelor mele, miile de aprecieri și le mulțumesc zecilor de mii de târgumureșeni care mă urmăresc pe Facebook constant după lansarea candidaturii mele.

Vă spun din tot sufletul, nu mi-am imaginat așa un val de suport. Am simțit că sunteți alături de mine, dar nu am avut curajul măcar să cred în NUMĂRUL și FORȚA VOASTRĂ.
Țineți minte târgumureșeni! Lupta se dă cu o singură persoană, cu actualul primar. Atât!
Niciun candidat NU ARE ȘANSE REALE să îl învingă. Am analizat foarte bine situația. I-aș minți pe cetățeni dacă aș susține pe altcineva, LE-AȘ DA SPERANȚE DEȘARTE, ceea ce eu, Dorin Florea, nu voi face. Notorietatea politică și administrativă se clădește ani mulți ca să poți coagula într-un moment de cumpănă oameni cu diverse crezuri politice, etnice, religioase, etc.
De aceea le cer partidelor și celorlalți candidați, care sunt sinceri, și care cunosc FOARTE BINE sondajele și cifrele REALE, să facă front comun cu mine și să mă susțină. Accept sprijinul ORICĂRUI partid și al oricărui candidat pentru a face front comun. Gândiți-vă politicieni și candidați că vin alegerile și ceea ce vă spun eu acum, aici, SE VA ADEVERI. Știți bine asta. Cum veți da ochii cu cetățenii, cu vecinii și prietenii voștri când vor înțelege că prin candidaturile voastre în fapt ați dat votul propriului vostru electorat în favoarea candidatului Soos?
Sper ca în final SĂ PRIMESC SUSȚINEREA TUTUROR, inclusiv a PNL și PDS, a tuturor independenților CARE VOR CU ADEVĂRAT BINELE URBEI NOASTRE. Le promit aici, tuturor, inclusiv UDMR, că voi fi deschis și că voi încerca să strâng rândurile politicienilor în interesul municipiului Târgu Mureș, la un așa nivel CUM NU S-A MAI ÎNTÂMPLAT VERODATĂ. Iar cetățenilor le promit că indiferent ce partid mă va susține, fie unul, două sau mai multe, eu voi rămâne independent și voi colabora cu toate. NU LE VOI FI DATOR CU NIMIC, nu le voi face niciun favor în afară de A LE SUȚINE PROIECTELE DE REDRESARE RAPIDĂ ȘI DE DEZVOLTARE ale orașului nostru. Trăim vremuri noi, lumea se schimbă sub ochii noștri! Trebuie SĂ NE ADAPTĂM rapid și să ne vedem de INTERESUL LOCAL. Nimeni nu va veni să ne bage în traistă dacă nu ne unim, dacă nu jucăm în liga marilor orașe față de care am rămas în urmă și fără nici un proiect pentru perioada următoare.
Dragi târgumureșeni. Vă îndemn să nu cădeți în cursa extremismului și a dezbinării etnice. Pe aceleași străzi umblăm toți. Călcăm în aceleași gropi! Redresarea și dezvoltarea orașului nostru nu se face doar pentru o etnie. Se face pentru noi toți, târgumureșenii. SINGURA BAZĂ pe care putem clădi este una singură în Târgu Mureș: ARMONIA INTERETNICĂ! Vă rog în acest sens, să nu mai văd pe pagina mea mesaje de unire a unora împotriva altora. Luptăm pentru unitate deplină, redresare și dezvoltare. Fiți înțelepți!
De asemenea vă rog să nu cădeți în capcana dezinformărilor și a manipulării. Nu vă luați după sondaje false, după informații care mi se atribuie. Singura sursă oficială a mesajelor mele este aici. Dacă mă va susține vreun partid sau independent oficial, așa cum le-am cerut TUTUROR, aici vă voi anunța. Dacă primesc sprijinul unui partid sau al unui politician, acestea vor fi doar primele. Vor urma și altele pe măsură ce vor conștientiza situația. Dacă voi primi susținerea vreunui partid, voi rămâne independent, nu înseamnă că voi fi candidatul acelui partid. Să fie clar pentru oricine.
Închei prin a le mulțumi sutelor de persoane și firme care mi-au transmis în privat că vor să mă sprijine direct în viitoarea campanie electorală, fiecare cu ce poate. Voi avea nevoie CU SIGURANȚĂ de sprijinul vostru. Nu am posibilitatea să vă răspund acum direct tuturor mesajelor și nu vreau să fiu fals și să vă răspundă în locul meu tinerii din jurul meu care mă ajută. Vă voi anunța în perioada următoare cum organizez echipa de voluntari, când, cum și cu ce mă veți putea ajuta.
Până atunci vă rog redistribuiți și duceți mesajele mele până la ultima casă, la ultimul om, deoarece niciodată nu cred că am transmis ceva atât de important și imperativ pentru Târgu Mureș.
Doamne-ajută!
Înapoi la muncă!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

VIDEO. Vântu: Târgu Mureș seamănă cu rasa Puli

Într-o emisiune de la M9 tv, Cristian Vântu, candidatul...

Emisiune M9 tv despre prestația candidaților

Prima săptămână s-a dus, iar acum este momentul să...

VIDEO. Peste 300.000 de credincioși la Șumuleu Ciuc

Primarul din Miercurea Ciuc, Korodi Attlia, a afirmat că...

Cine e pe primul loc pe buletinul de vot

Vineri dimineață au fost extrase numele candidaților la Primăria...