PăreriPrim-plan

De la Socola la Șoșoacă: analiză psihiatriacă a politicienilor

Cu o imagine de râmătoare șefă, senatoarea a mușcat din democrație

„I dont give a shit you are media”, i-a scuipat în fața jurnalistei de la Rai Uno senatoarea care a devenit sinonimă cu scandal în dicționarul ilustrat cu porci politici. Diana Șoșoacă este un accident politic, ca multe altele avortate în public.

Când am văzut-o prima oară, i-am întrebat pe prietenii de la AUR cum de au lăsat o astfel de turbată pe lista parlamentară. Mi-au explicat că a fost o alianță cu Neamul Românesc (n.r. formațiune a unui fost pesedist, partid din care a făcut parte și individa) și-au putut interveni la nume.

Tot ei au spus că probabil se va autoexclude din grupul parlamentar, din cauza comportamentului deviant. Și-au avut dreptate, chit că tot ei au demonstrat că porcul poate zbura prin delimitarea de Șoșoacă, pentru că ea se consideră viitorul președinte la României, cu calități de bucătăreasă la căminul pentru orfani, unde mănâncă tot ce gătește, lăsându-i flămânzi pe micuți. Și evident că s-a crezut și conducătorul unui partid din care nu făcea parte, iar guițatul de sacrificiu s-a auzit în toate televizoarele

La ultima ei ispravă, tulburata șefă a sechestrat o echipă a Rai Uno, după ce acceptase să acorde un interviu Luciei Gorraci, o jurnalistă cu experiență de două decenii în domeniu. Doar că nici profesionalismul nu te scapă dacă intri în cotețul mistreților. Așa că săraca ziaristă s-a trezit luată la pumni și mușcată de soțul distinsei cucoane senator, care i-a bruscat și pe mascați.

Când Lucia Gorraci striga către polițiști că vrea protecție, Șoșoacă i-a replicat: „I dont give a shit you are media”. Adica nu-i pasă, să traduc delicat. Adevărul e că nici eu nu dau vreun găinaț de dinozaur pe mintea ei creață după ce a rămas conectată la priză din copilărie. Și când ataci presa, singurul pilon al democrației tot mai șubrede, ataci libertatea pe care o ceri. Pui botniță cu forța singurei instituții care ne poată salva.

Pe scurt, turbata ne-a făcut iar de rahat în lume. De aceea, insist ca parlamentarii și cei de la guvernare să treacă întâi pe la psiholog și apoi la psihiatru, dacă se depistează că au buba la freză. Este prea mult să vedem la televizor tot felul de demenți, care se ascund sub imunitatea parlamentară sau puterea guvernamentală. Acești oameni ar trebui internați, nu lăsați să facă legi și să conducă țara.

PS Sper ca după ce va fi evaluată psihiatric, Diana Șoșoacă să fie trecută în rezervă, iar pentru merite deosebite Socola să-i poarte numele.

Notă. Da, individa are uneori idei care sunt logice și de bun simț, chiar dacă le îmbracă până la urmă în exprimări ce te îndepărtează de a fi de acord cu ea. La fel au avut toți politicienii grobieni și infractori, dar asta nu-i scuză cu nimic.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button