Vești

De ce firma Brantner acuză un complot privind salubrizarea?


Într-un scurt comunicat de presă, Compania Brantner arată care sunt motivele privind starea salubrității din Târgu Mureș și nu doar. Detalii în informațiile trimise de firmă, care arată ce măsuri a luat.

”Pe 5 decembrie 2022 se împlinește o lună de când compania Brantner, a intrat, în urma câștigării licitației, pe piața colectării deșeurilor din Zona 2 Mureș. În acest interval, misiunea companiei s-a arătat foarte dificilă.

În urma propriilor investigații, staff-ul Brantner are suspiciuni serioase privind un boicot continuu, prin care curățenia orașului este compromisă în mod susținut. De asemenea, cu ajutorul cetățenilor de bună-credință, angajații firmei au identificat mașini din care se aruncă intenționat cantități mari de deșeuri, în anumite locuri din oraș, sunt distruse sau răsturnate în mod constant containerele de deșeuri, sunt vandalizate punctele îngropate de colectare a deșeurilor din zona blocurilor.

Pe această cale, staff-ul companiei face un apel către toți locuitorii din Târgu Mureș, interesați de colectarea deșeurilor dar și de curățenia străzilor și spațiilor publice, în a semnala astfel de incidente, pentru a putea interveni rapid, alături de organele abilitate, așa cum s-a procedat până acum. Toate aceste demersuri vor fi aduse la cunoștința instituțiilor abilitate și dacă va fi cazul acestea vor face obiectul unor acțiuni în instanță.

“Compania Brantner a realizat investiții de peste 5 milioane de euro în containere, pubele  si utilaje de colectare a deșeurilor, sens în care își propune executarea cu succes a contractului  din zona 2 Târgu Mureș, așa cum s-a întamplat cu toate contractele derulate de la intrarea pe piața din România. Suntem o companie serioasă și vom depăși toate probleme actuale, interne și externe. Vom ajunge și la Mureș la standardul nostru de grup Brantner, acela pe care-l avem peste tot în Romania, acolo unde activăm (Cluj, Piatra Neamț, Reșita, Timișoara, Mehedinți, Sălaj).”, precizează mag. David ZEININGER, CEO BRANTNER ROMANIA.

Acesta îi asigură pe toți locuitorii din Mureș de toată implicarea firmei, punctând fiecare realizare din scurta perioadă ce a trecut de la câștigarea licitației pentru colectarea deșeurilor din zona 2 Mureș.

„* Am relocat resursă umană suplimentară de la alte puncte de lucru din țară;

* Prelungim programul de lucru al angajaților ori de câte ori e nevoie;

* Am răspuns și vom răspunde solicitărilor punctuale primite de la cetățeni;

* Avem utilaje noi și performante;

* Monitorizăm cu atenție fiecare punct sensibil din oraș;

* Suntem în permanentă legătură cu reprezentanții ADIECOLECT.

Avem încredere că spiritul comunitar onest va câștiga, pentru că toți ne dorim un oraș curat.”


Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button