Vești

Contractul de salubritate. Gunoiul stradal mai scump cu 300.000 de euro

În sfârșit, Primăria Târgu Mureș a publicat contractul de salubritate cu firma din Deva. Municipalitatea a spus că este mai avantajos financiar. Antreprenorul Dan Mașca susține însă că prețul e mai mare pentru curățenia stradală cu 1.5 milioane de lei, circa 306.000 de euro. Redăm reacția sa și așteptăm replica primarului Soos, pentru a ne spune de unde diferența consistentă pentru un oraș destul de sărac la capitolul buget.

Citeste si

”Dupa cum stiti s-a dat “noaptea ca hotii” noii firme de salubritate de la Deva contractul pe 6 luni. S a publicat contractul si un cunoscut a calculat ieri cam cu cit se va putea plati mai mult fata de vechiul contract avut cu Sylevy pentru curatenia stradala. Suma ar fi mai mare cu vreun 1,5 milioane lei. Ieftin ca braga.

Totodata, noua gasca vesela a platit ridicarea gunoiului clandestin de prin oras, dar a “uitat” sa il ridice de cind a preluat puterea pe cel din apropierea unui cartier rezidential aflat in apropiere. Cred ca nu bate vintul spre cartierul Belvedere, deoarece daca celor instariti de acolo le-ar mirosi, atunci cred ca ar fi sunat la frecatorii de menta si erau ascultati.
Asa, astora din Valea Rece, carora se zice ce li se cere 300 euro spaga daca vor sa fie angajati la noua firma de salubritate, batuti de soarta ca au asa conducatori prosti si nesimtiti de zeci de ani, care i-au folosit si ii folosesc ca masa de manevra, pot sa stea de luni de zile cu acest gunoi linga ei.
Frecatorii de menta (n.r. consilieri personali) nu au drum pe acolo sa rezolve ei problemele, doar timpul trece leafa merge, indiferent ce faci”.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button