Prim-planVești

Conflict politic. Pescar către Mașca: să-ți vezi de handicapul dumitale!


De ceva vreme, consilierul local Radu Pescar (PMP) tot își promovează ideile în online, încercând să arate ce-ar face el în locul administrației Soos. Probabil pentru a anunța o posibilă candidatură pentru fotoliul de primar. La ultima sa postare pe Facebook a dat greș legat de date esențiale, iar Dan Mașca (fost consilier local, fondator POL și om de afaceri) i-a atras atenția.

Citeste si

În loc să mulțumească pentru corectură, Pescar l-a atacat pe Mașca, sugerându-i să-și vadă de handicapul său. Apostrofat de un cititor, el a subliniat că se referă la handicapul privind POL, mai exact la un sondaj inexistent privind preferința electoratului. În continuare lăsăm ideea consilierului local și capturi cu disputa.

Ce susține Radu Pescar:

📣 ÎN LOC SĂ FIE DATE „GRATIS”, EXISTĂ SOLUȚII PENTRU CELE 10,5 HECTARE ALE PRIMĂRIEI
💲 Cele 10,5 hectare de teren din strada Albinei pot fi folosite inteligent și în folosul orașului, nu concesionate pe 25 de ani, la un preț de nimic, pentru a construi sere sau depozite care nu aduc bani orașului și nici locuri de muncă.
⚠️ DACĂ AȘ FI DECIDENT ÎN PRIMĂRIE AȘ AVEA RAPID CEL PUȚIN 2, 3 SOLUȚII ÎN FAVOAREA ORAȘULUI:
1️⃣ Spre exemplu, pe terenul din str. Albinei ar putea fi garate cele 180 de autobuze noi comandate de primărie și, astfel, sumele exorbitante cu care ar fi vrut să cumpere un nou teren pentru garaje, pe strada Budiului, ar fi folosite în alt scop.
2️⃣ De asemenea, terenul din str. Albinei ar putea fi folosit pentru gararea mașinilor și utilajelor firmei de salubritate din administrarea primăriei sau date spre concesiune firmei private care asigură salubritatea orașului.
3️⃣ Terenul pe care vor să îl cumpere pe str. Budiului sau terenul din str. Albinei pot fi folosite pentru a crea un mini-parc industrial.
⚠️⚠️⚠️ Spre exemplu, compania Hirschmann Automotive a solicitat primăriei un teren de 2,5 hectare, pentru o UNITATE DE PRODUCȚIE de cablaje în valoare de 10 MILIOANE DE EURO. Hirschmann ar angaja la TG. Mures aproape 2000 de persoane și ar fi dorit să-și EXTINDĂ PRODUCȚIA, deoarece sediul său din Chirileu este greu accesibil pentru forța de muncă, care face naveta. Să nu uităm de faptul că Hirschmann are parteneriate cu alte 250 de firme, care, la rândul lor, ar putea dori să fie aproape de furnizor și să investească în Tg. Mureș, oraș cu forță de muncă disponibilă.
⛔ În acest context, PRIMĂRIA TÂRGU MUREȘ nu a vrut să stea de vorbă cu reprezentanții Hirschmann, motivele nefiind cunoscute, însă rezultatul este clar: TG. MUREȘ continuă pe linia SUBDEZVOLTĂRII.
✅ Compania Hirschmann ar fi adus anual la bugetul local din impozitele pe venit peste 2 MILIOANE DE EURO, la care se adaugă 1 milion de euro cotă impozit pe profit și TVA, devenind un pol de dezvoltare pentru acest oraș. Ocuparea întregului teren de către Hirschmann, alături de alți investitori, ar aduce la bugetul local o sumă totală de peste 15 milioane de euro.
🚷 Am făcut eforturi să menținem funcțional Azomureșul poluant de teama pierderii locurilor de muncă, dar Hirschmann este mai mare decât Azomureș din punct de vedere financiar.Actuala conducere RESPINGE alte INVESTIȚII cu caracter aproape STRATEGIC pentru viitorul și dezvoltarea orașului. Vreți să plece toți investitorii la Cluj Napoca? Vreți să ne forțați pe toți, români, maghiari și rromi să părăsim teritoriul orașului? Pentru că asta se întâmplă azi ca urmare a acțiunilor voastre…
✝️ Dumnezeu să ajute orașul Târgu Mureș și pe cetățenii săi de toate naționalitățile!


Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Back to top button