PăreriPrim-plan

Complici în crimă: Arafat și Cîmpeanu

Poate credeți că exagerez cu acest titlu, dar avem cadre didactice și elevi care au decedat. O spune și federația părinților. Motivul: învățământul se desfășoară fizic chiar dacă incidența a sărit bine de 10 la mie în București. Și aici este doar partea cu învățământul, unde vinovați sunt ministrul Cîmpeanu și Arafat de îmbolnăvirea celor peste 17.000 de copii și angajați din educație. Să nu uităm alt ordin semnat de comitetul care mai rău pare a face: gata cu internările, dacă nu consideră habar n-am cine că este o urgență.

Așadar, cei doi au atacat la baionetă două domenii aflate în suferință dintotdeauna dupa 90: sănătatea și educația. Pretextul e că vor să facă bine. Nu, tovarăși, nu procedați bine, ci ucideți oameni din pixul cu care semnați condamnările.

Sper că printr-o minune cele două ordine să fie anulate, iar cei doi complici să fie condamnați. Știu, privind situația din acest moment, veți spune că este imposibil. Sunt însă convins că va veni și vremea lor, când vor trebui să dea socoteală. Nicio crimă nu trebuie să rămână nepedepsită, mai ales când știi făptașii. Și dovezile sunt crucile celor care au murit pentru că oamenii de la putere au decis cum e mai bine.

PS Dacă mă întrebați cum e mai bine, răspunsul e simplu și l-am mai spus: lockdown total până scade incidența.

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Back to top button