back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
spot_img
Prim-planCîmpeanu, ministrul corijent

Cîmpeanu, ministrul corijent

Data:

Apărător al plagiatorilor, tartore al rectorilor din România și acum stăpânul educației deficitare, Sorin Cîmpeanu este un exemplu de ministru de pus la panoul rușinii. Cu o figură de șobolan congelat, privirea sa rece a dictat o evaluare națională pentru clasa a IV-a la limba română prin care și-a dovedit din nou incompetența.

Încolțit de profesioniști în domeniul educației, șobolanul congelat în trecut a replicat la fel de empatic ca un rechin c-un om sfârtecat între fălci: „sunt discuții cât de adecvate au fost subiectele”. Sssserios?! Dar nu ai angajat pe cineva să se uite în baie după ce-ți faci treaba? Mai exact, să accepți astfel de subiecte maron. Unele care pot bulversa mintea fragilă a elevilor. Nu a fost suficient că au fost marcați de pandemie, ci e nevoie de un ministru care să-i facă harcea-parcea mai tare din punct de vedere psihologic.

Nu vă plictisesc cu tema dată, ci vă fac o trimitere către site-ul care a pus cap la cap opiniile specialiștilor și reacția stimabilului deloc. Punctez doar că și la matematică a fost o mizerie ministerială, unde cei mici au avut de rezolvat 20 de exerciții în trei minute, când, cu ajutorul cadrelor didactice, ar fi avut nevoie de încă jumătate de oră pentru a trece evaluarea cu brio.

Ce rămâne după evaluarea celor dintr-a patra? Elevi dezorientați psihic și educațional, care se vor întreba dacă sunt buni de ceva, pentru că rezultatele îi vor trimite la colțul unde ar trebui să stea în genunchi Cîmpeanu pe coji de nucă. Așa ca pe vremurile apuse, după care pare a tânji. Ministrul a rămas corijent la primul examen de școală primară. Cîmpeanu ar trebui exmatriculat, dar lumea politică e una plină de impostori care se trag unii pe alții în funcții, nu una în care pici examenul și pleci acasă.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Tiberiu Lovin
Tiberiu Lovinhttp://ceasulcetatii.ro/
În 2007, Lovin s-a orientat către presa online, unde a dezvoltat blogul Reporter Virtual, transformat în site și la final în portal, după care l-a vândut unui grup de investitori. A fost primul site dedicat presei cu un succes constant și cu numeroși cititori, cu un vârf de aproape 100.000 de unici zilnic. În 2009 a renunțat la presa scrisă, iar de atunci a realizat mai multe site-uri de știri. Ultimul fiind Ceasul Cetății, după mutarea sa peste noapte din București la Târgu Mureș, în căutarea unei tihne imposibile în capitală. În paralel a înventat emisiunea La tablă, una de dezbateri ce are loc la cea mai importantă televiziune din oraș: M9 tv. Visul său rămâne să-și găsească răgazul de a scrie cărți.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...