PăreriPrim-plan

Cîmpeanu, ministrul corijent

Apărător al plagiatorilor, tartore al rectorilor din România și acum stăpânul educației deficitare, Sorin Cîmpeanu este un exemplu de ministru de pus la panoul rușinii. Cu o figură de șobolan congelat, privirea sa rece a dictat o evaluare națională pentru clasa a IV-a la limba română prin care și-a dovedit din nou incompetența.

Citeste si

Încolțit de profesioniști în domeniul educației, șobolanul congelat în trecut a replicat la fel de empatic ca un rechin c-un om sfârtecat între fălci: „sunt discuții cât de adecvate au fost subiectele”. Sssserios?! Dar nu ai angajat pe cineva să se uite în baie după ce-ți faci treaba? Mai exact, să accepți astfel de subiecte maron. Unele care pot bulversa mintea fragilă a elevilor. Nu a fost suficient că au fost marcați de pandemie, ci e nevoie de un ministru care să-i facă harcea-parcea mai tare din punct de vedere psihologic.

Nu vă plictisesc cu tema dată, ci vă fac o trimitere către site-ul care a pus cap la cap opiniile specialiștilor și reacția stimabilului deloc. Punctez doar că și la matematică a fost o mizerie ministerială, unde cei mici au avut de rezolvat 20 de exerciții în trei minute, când, cu ajutorul cadrelor didactice, ar fi avut nevoie de încă jumătate de oră pentru a trece evaluarea cu brio.

Ce rămâne după evaluarea celor dintr-a patra? Elevi dezorientați psihic și educațional, care se vor întreba dacă sunt buni de ceva, pentru că rezultatele îi vor trimite la colțul unde ar trebui să stea în genunchi Cîmpeanu pe coji de nucă. Așa ca pe vremurile apuse, după care pare a tânji. Ministrul a rămas corijent la primul examen de școală primară. Cîmpeanu ar trebui exmatriculat, dar lumea politică e una plină de impostori care se trag unii pe alții în funcții, nu una în care pici examenul și pleci acasă.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button