9.3 C
Târgu Mureş

Ce localități din Mureș vor fi afectate de restricțiile noi

De citit

Mai multe

Guvernul a aprobat noile restricții propuse de CNSU pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu coronavirus. Măsurile urmează să intre în vigoare de vineri, potrivit primelor informații oficiale. De fapt, de duminică se va întâmpla.

Potrivit documentului adoptat de Guvern, în localitățile cu o incidență mai mare de 7,5 cazuri COVID la mia de locuitori, va fi interzisă circulația în afara locuinței după ora 20:00. Măsura se va aplica și în localitățile în care incidența este mai mare de 4 cazuri la mia de locuitori în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

De asemenea, magazinele vor fi închise de la ora 18:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în localitățile cu o rată mai mare de 4 la mia de locuitori, iar acolo unde incidența este mai mare de 7,5 cazuri la mie, măsura se va aplică pe tot parcursul săptămânii.

Se închid și sălile de fitness în localitățile cu o rată mai mare de 4 la mie.

La ultima actualizare, 7 localități din Mureș au rata de incidență mai mare de 4 la mia de locuitori. Acestea sunt: Glodeni, Cucerdea, Solvăstru, Bichiș, Rușii-Munți, Nadeș, Suseni.

Nicio localitate din Mureș nu depășește 7,5 cazuri la mia de locuitori la momentul actual.

- Advertisement -
- Advertisement -

Aboneaza-te la newsletter. Introduceti adresa de email in campul de mai jos:

Un serviciu oferit de FeedBurner

Leave a Reply

Ultimele articole

Top articole