Vești

Ce localități din Mureș vor fi afectate de restricțiile noi

Guvernul a aprobat noile restricții propuse de CNSU pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu coronavirus. Măsurile urmează să intre în vigoare de vineri, potrivit primelor informații oficiale. De fapt, de duminică se va întâmpla.

Citeste si

Potrivit documentului adoptat de Guvern, în localitățile cu o incidență mai mare de 7,5 cazuri COVID la mia de locuitori, va fi interzisă circulația în afara locuinței după ora 20:00. Măsura se va aplica și în localitățile în care incidența este mai mare de 4 cazuri la mia de locuitori în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

De asemenea, magazinele vor fi închise de la ora 18:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în localitățile cu o rată mai mare de 4 la mia de locuitori, iar acolo unde incidența este mai mare de 7,5 cazuri la mie, măsura se va aplică pe tot parcursul săptămânii.

Se închid și sălile de fitness în localitățile cu o rată mai mare de 4 la mie.

La ultima actualizare, 7 localități din Mureș au rata de incidență mai mare de 4 la mia de locuitori. Acestea sunt: Glodeni, Cucerdea, Solvăstru, Bichiș, Rușii-Munți, Nadeș, Suseni.

Nicio localitate din Mureș nu depășește 7,5 cazuri la mia de locuitori la momentul actual.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button