Vești

Campanie de dezinsecție, deratizare și dezinfecție între 13 și 31 mai

Primăria Târgu Mureș a anunțat de azi că în perioada 13-31 mai va avea loc o campanie amplă, așa cum suntem informați în comunicatul de mai jos.

Citeste si

În perioada 13-31 mai 2021, intervalul orar 21:00 – 03:00, în baza Programului Unitar de Acțiune al lucrărilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție pe anul 2021 se vor efectua activități de DEZINSECȚIE pe raza domeniului public și privat (zone și spații verzi, aliniamente stradale, spații deschise aparținând persoanelor fizice și juridice, etc.), al Municipiului Târgu Mureș. Vectorii combătuți prin prestarea acestor servicii sunt insectele din specia Culex Pipiens, Aedes Albopictus (țânțari).

Pentru activitatea de dezinsecție domeniu public si privat se va folosi produsul CYMINA PLUS, cu substanța activă Cypermethrin – combatere țânțari adulți, și produsul VECTOBAC WG, cu substanța activă Bacillus Thuringiensis – combatere larve țânțari. Acestea sunt avizate de Ministerul Sănătății, Comisia Națională a Produselor Biocide,  și fac parte din grupele Xi și Xn de toxicitate. Acestea  se regăsesc și în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar-umană.

Lucrările vor fi efectuate, în intervalul programat, în serile în care nu cad precipitații, nu se înregistrează rafale de vânt puternic și temperaturile nu coboară sub 5 (cinci) grade Celsius.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button